Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Inspirativna priča mladih o pokretanju vlastitog posla kojim šire ljubav
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Inspirativna priča mladih o pokretanju vlastitog posla kojim šire ljubav

Najjača emocija, ljubav, pokretač je svega. Upravo ona je zaslužna za pokretanje ovog privatnog posla

Slijediti svoje srce i usred teške pandemije odvažiti se na pokretanje vlastitog posla, doista zvuči hrabro i entuzijastično. U vrijeme kada većina poslova stagnira, a neki nažalost i propadaju, važno je imati dobru ideju kojom se može uspjeti. Online prodaja uzlaznog je trenda i upravo u tom segmentu mladi entuzijasti su uočili dobru priliku za pokretanje vlastitog posla. 

- Svako razdoblje nosi svoje probleme. Mi smo se zatekli u prilično teškom periodu gdje su nas i pandemija i potres totalno iznenadili i promijenili naše živote iz korijena. Ljubav prema rodnom gradu Sisku i želja da ostanemo živjeti ovdje, ali i da ostvarimo svoje snove, potaknula nas je na razmišljanje o pokretanju vlastitog posla. Otvaranje webshopa, probijanje na tržište i razvijanje kvalitetnog odnosa s kupcima, bio je dug proces. Iako djelujemo već godinu dana, možemo reći da tek sada stajemo na svoje noge. Nije lako, ali smatramo da ako postoji kvalitetna ideja i proizvod koji se nudi tržištu, on će biti prepoznat od strane kupaca. Naš cilj nije samo prodaja, već i širenje ljubavi koja nam je u ovim teškim vremenima itekako potrebna - poručili su iz tvrtke Resa, vlasnika ZYNA poklona.

Vođeni idejom osmišljavanja savršenih poklona za svaku prigodu i za svaki džep, krenuli su u distribuciju inovativnih proizvoda od sintetskih ruža. Nakon samo godinu dana poslovanja sada izbacuju vlastitu personaliziranu liniju nakita! Poklanjanjem ZYNA poklona uljepšajte nekome poseban mu dan ili čak iznenadite bez razloga. Sitnice su te koje govore više od riječi. 

- Tu smo za vas kako bi uljepšali nekome dan, probudili ljubav, izmamili osmjeh na lice. Nesebičnim darivanjem recite 'Volim te' na najposebniji način.

A zašto baš ZYNA prigodni pokloni? Oni su u potpunosti drugačiji i originalni. Premium i Mistery ruže elegantan su poklon koji vječno ostaje uz vas kao uspomena. Preslatki proizvodi u obliku medvjedića i srca od ruža rastopit će svakoga, a personalizirani pokloni  najposebniji su način da pokažete nekome svoju ljubav. Ono što će zasigurno oduševiti vašu voljenu osobu prekrasan je nakit koji je nedavno stigao u ponudu. Svi proizvodi su zapakirani na jedinstven način, a uz njih dolazi i kartica za posvetu u koju možete napisati najslađe riječi. Također, uz svaki proizvod dobivaju se i kodovi za popust koji se svakako vrijede iskoristiti. 

Zapakirati poklon u jednu prekrasnu priču i njime oduševiti svoju voljenu osobu cilj je ZYNA prigodnih poklona. Zato za ovaj Dan žena svoju bolju polovicu, prijateljicu, majku ili sestru iznenadite na drugačiji način. Pokažite joj koliko vam znači i koliko je posebna te joj darujte najljepši poklon kojim ćete pokazati ljubav na drugačiji način. Poklonite doživljaj, poklonite ZYNA prigodne poklone! 

Vaša reakcija na temu