Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INSTAGRAM ZVIJEZDE: Upoznajte zgodnog zubotehničara Ivana Pelju

INSTAGRAM ZVIJEZDE: Upoznajte zgodnog zubotehničara Ivana Pelju

Mladi Splićanin u vezi je s Elom Jerković, koju prati preko 100 tisuća mladih, pa se može reći da su jedan od najpopularnijih parova u Dalmaciji, barem u virtualnom svijetu

Ivan Pelja 21-godišnji je zubotehničar koji je svojim Instagram profilom privukao veliku pažnju, prati ga preko 30 tisuća ljudi. Ljubitelj je svih sportova, obožava fitness, a najveći hobi su mu automobili, putovanja, a od nedavno i modeling.

- Prije dvije završio sam Zdravstvenu školu u Splitu. Od tada radim kao zubotehničar u Stomatološkoj ordinaciji Alpha Dental Clinic u Segetu Donjem - kratko nam se predstavio.

Kada ste napravili Instagram i zbog čega?

- Prije par godina. Ne sjećam se razloga, ali vjerojatno sam ga napravio jer ga je većina vršnjaka već imala. Uvijek sam kasnio za virtualnim svijetom ha, ha...

Što najčešće objavljujete na svom profilu?

- Sebe na mjestima gdje sam bio u zadnje vrijeme. Iako se često nađe 'tb' na ljeto koje mi je najdraži dio godine.

Tko vas najčešće fotografira?

- Moja djevojka Ela Jerković. Budući da sam slabo upućen u uređivanje fotografija, ona ih većinom malo dotjera jer se odlično snalazi u tome.

Što vam predstavlja Instagram?

- Zabavu, mjesto gdje mogu podijeliti svoje fotografije, vidjeti tuđe, gdje mogu pročitati dosta informacija na stranicama koje me zanimaju te podijeliti svoje hobije, trenutke sreće i slično.

Koristite li druge društvene mreže?

- Koristim još Facebook većinom kako bih vidio oglase ili pokoji smiješni video.

Koga vi pratite?

- Stranice i ljude vezane uz fitness. Ostali su prijatelji, poznanici i pokoji modni profil.

Hobiji?

- Volim sve sportove iako najveći hobi trenutno je teretana. Brzo ću krenuti rekreativno trenirati boks. Druga najveća ljubav su automobili, većinom stariji. Volim otići na okupljališta automobila, ponajviše u Splitu na Stinice.

Često putujete. Koje je omiljeno mjesto koje ste posjetili?

- Putovanja su nešto najbolje što čovjek može napraviti kako bi pobjegao od svakodnevice i napunio baterije s ljepotom prirode ili nečim urbanijim, ovisno o odabiru. Ne znam koje mjesto bih izdvojio. Sve je super ako imate dobro društvo.

Planirate li neko skoro putovanje?

- Trenutno najveća želja je Tajland i nadam se skorom posjetu.

Čime mislite da ste privukli ljude na svoj profil?

- Ljude je privukla moja veza s Elom koja je vrlo popularna. A razlozi za praćenja su po meni različiti, neki vole izgled, neki fotografije i slično.

Bavite se i modelingom...

- Modeling je tek nedavno ušao u moj život iako pravih poslova za sada i nije bilo. Menadžer iz Versus Model Management agencije iz Beograda, čiji sam član, spominjao je Milano koji sam nekim čudom odbio. To nije mogao ni on, a ni ja vjerovati, ha, ha. Volio bih jednom posjetili Milano tim povodom ili neku drugu modnu metropolu.

Imate li neki brend za koji biste jako željeli snimiti kampanju?

- Prvi bi definitivno bio Adidas, ali i ostali svjetski brendovi.

Nedavno ste se pojavili u jednom glazbenom spotu. Kakvo je bilo iskustvo?

- Spot je bio čista zabava i stvar da razumijem kako takvi poslovi funkcioniraju. Dobro iskustvo gdje sam upoznao super ekipu iz produkcijskog tima Jedina.hr i pjevačicu Marissu Govic.

Vaša reakcija na temu