Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Hit modeli kaputa koji će se nositi ove zime
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Hit modeli kaputa koji će se nositi ove zime

Nakon godina u kojima su dominirali minimalistički, muški krojevi kaputa, napokon su na svoje došle ljubiteljice ljupkijih modela s pojasom koji ističe figuru i finim dodacima koji akcentiraju ovratnik, revere ili orukavlje

Temperature se ovih dana opiru zdravom poimanju jeseni, ali i fashionistice se opiru činjenici da je jesen stigla tek 'na papiru' i krenule su u lov na ključni komad hladnijeg dijela godine - kaput. Moda je, kao što znamo, veliki diktator i zavodnica pa, ako izlozi bujaju od boja i modela nove sezone, sirenskom zovu novoga kaputa teško je odoljeti. A zašto i biste, kad će hladnoće (prije ili kasnije) ipak stići? 


Benetton, 1399 kn; Aledona, 1490 kn; Mango, 999,90 kn

Kad su u pitanju krojevi, dizajneri su se razigrali: nakon godina u kojima su dominirali minimalistički, muški krojevi kaputa, napokon su na svoje došle ljubiteljice ljupkijih modela s pojasom koji ističe figuru i finim dodacima koji akcentiraju ovratnik, revere ili orukavlje. Ženstvenost kaputa ogleda se i u nježnijoj paleti boja, od boje devine dlake koja je uvijek prvi izbor klasičarki, preko toplih žutih, bijelih ili čak ružičastih za nepopravljive romantičarke. Oni koji preferiraju nešto hrabriji karirani uzorak, animal print ili uzorak riblje kosti, još jedan od klasičnih izbora, pronaći će ih češće u i dalje popularnim ravnijim krojevima. 


Stefanel, 1574 kn; Mango 699,90 kn; s.Oliver Black Label 1599 kn; In Fashion 549 kn

Posebno se to odnosi na meke 'teddy' kapute koji su modno eksplodirali prošle zime, ali ljubav prema njima, ako je suditi po fashion influencericama, još ne jenjava... Snažna struktura 'teddyja' ne dopušta pretjerane igre s krojem, ali takav kaput sam za sebe nosi cijeli vaš 'look' sezone. Kao, uostalom i svaki kaput koji odaberete. Stoga, ako ste odlučili  da je vrijeme za vaš novi 'vječni' ili naprosto moderni kaput, najbolji savjet koji možete dobiti jest – odaberite ga mudro i pažljivo! Ukoliko je to najvažniji zimski komad koji planirate nositi ove sezone ,neka stoji 'kao saliven' i funkcionira dobro s ostatkom vaše garderobe. Ako ste pak od onih koje vole imati stotine modnih lica – samo hrabro, s kaputima je ove jeseni samo nebo granica.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu