Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KA3GE Umoor, Gemisht, Cinkvinna, Shinjorinna i brojne druge stolice pravi su hit
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KA3GE Umoor, Gemisht, Cinkvinna, Shinjorinna i brojne druge stolice pravi su hit

Jeste li sjedili na nekoj od ovih 'fetivih' katriga?

U svijetu modernog dizajna, funkcionalnost i estetika idu ruku pod ruku. Upravo to je filozofija Creative designa, tvrtke koja se pozicionirala visoko na tržištu uređenja ugostiteljskih objekata, a koja s ponosom predstavlja svoju liniju proizvoda - KA3GA stolice.

Ovaj hrvatski brend stolica jako je brzo prepoznat kod kupaca, a dio je interijera brojnih popularnih ugostiteljskih objekata. Kako bismo doznali koja je tajna, otišli smo u izložbeni salon u Solinu, gdje su nas, uz djelatnice Ivonu Ćurak i Anu Amulić, dočekali i Umoor, Gemisht, Cinkvinna i Shinjorinna - stolice koje savršeno spajaju eleganciju i udobnost, a nastaju u njihovom pogonu u Muću.

Stolice su inspirirane minimalističkim dizajnom i izrađene od najkvalitetnijih materijala, osiguravajući dugotrajnost i sofisticiran izgled u svakom interijeru, kazala nam je Ivona i otkrila odakle ideja o zanimljivim imenima proizvoda.

- Dalmatinska riječ katriga znači stolica, a mi smo specijalizirani za njihovu proizvodnju. Upravo na taj način gradimo i razvijamo brend, a ujedno i promoviramo Dalmaciju. Specijalizirani smo za opremanje ugostiteljskih objekata, pa tako osim unutarnjih i vanjskih stolica, u ponudi imamo i separee koje radimo u vlastitom pogonu, postolja i ploče za stolove, krevete po mjeri, rasvjete, detalje. Imamo sve što jednom kafiću, restoranu ili hotelu treba - poručila je.

Creative design kroz brend KA3GA nastavlja gurati granice kreativnog dizajna, stvarajući proizvode u Hrvatskoj, koji odgovaraju potrebama suvremenog života.

- Ovo vam je stopostotni Dalmatinac - našalila se Ivona aludirajući na tvrtku čija je proizvodnja u Dalmaciji, dok posluju puno šire.

- Naš izložbeni salon nalazi se u Solinu na adresi Most Franje Tuđmana 8b i prostore se na 400 m2, dok je pogon u Muću i to na više od 2300 m2. Opremljen je najnovijim strojevima, a omogućuje nam znatno kraći rok isporuke i pristupačnije cijene krajnjeg proizvoda - zaključila je naša sugovornica.

Njihov cilj je omogućiti klijentima funkcionalne, estetski privlačne proizvode koji poboljšavaju svakodnevno iskustvo, a naš posjet  Creative designu možete pogledati u videozapisu.

@dalmatinskiportal KA3GA Umoor, Gemisht, Cinkvinna, Shinjorinna i brojne druge stolice pravi su hit Ivona i Ana iz Creative design, koji se pozicionirao visoko na tržištu uređenja ugostiteljskih objekata, ugostile su nas u izložbenom salonu u Solinu. Jeste li sjedili na nekoj od ovih ‘fetivih’ @CREATIVE DESIGN katriga? #namjestaj #ugostitelji #interiordesign #bars #restaurant #dalmacija #ka3ga #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu