Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kako je video od 30 sekundi osvojio čak 10 godina besplatnog boravka u splitskom hotelu

Kako je video od 30 sekundi osvojio čak 10 godina besplatnog boravka u splitskom hotelu

Nakon uzbudljivog ljeta slijedi opuštanje uz nove wellness ulaznice i gluten-free restoran hotela Marvie

Iza nas je iznenađujuće uspješna turistička sezona koju će posebno pamtiti gosti splitskog hotela Marvie Hotel & Health i Britanac Patrick Whelan, pobjednik njihove nagradne igre Reel Story of Croatia, koji je svojim kreativnim Instagram Reel videom osvojio nevjerojatnih 10 godina boravaka za dvije osobe u hotelu Marvie, svake godine u razdoblju od 2022. do 2032. godine, a koja uključuje tri besplatna noćenja uz doručak.

Naime, management hotela sa splitskih Firula početkom ljeta odlučio je nagraditi svoje goste te ujedno promovirati našu destinaciju, lansiravši originalnu Instagram igru naziva Reel Story of Croatia, u kojoj su sudionici imali priliku osvojiti glavnu nagradu - 10 godina boravaka u hotelu! 


Zadatak igre je bio jednostavan - uz pomoć smartphonea u Reel video formatu na originalan i opušten način snimiti ljepote Dalmacije, trenutke sreće i zabave s ljetnih praznika u Hrvatskoj, i taj uradak podijeliti na svom Instagram profilu, a kreativni tim hotela Marvie u moru odličnih Reelova odlučio je nagradu dodijeliti svom gostu iz Velike Britanije.

Gosti hotela su objeručke prihvatili igru, a kratki video uradci koji su prezentirali ljepote naše obale, užitke ljetovanja, obilaske povijesnih i kulturnih ljepota te nacionalnih parkova korisnici Instagrama iz cijelog svijeta pregledali su čak 120.000 puta.


Reel uradci s motivima Splita i Dalmacije

Zadovoljstvo rezultatima nije skrivala direktorica hotela Marvie Diana Rubić

'Izrazito nam je drago što su naši gosti prepoznali ideju i želju da im ovo ljeto učinimo posebnim. Uzvratili su nam odličnim video uradcima koji izvorno prikazuju ljepote Splita, Dalmacije i Hrvatske, zbog čega smo se još jednom zaljubili u našu prekrasnu zemlju. Ono što nas posebno veseli je što smo ovom igrom ispunili osnovni cilj, a to je promovirati cijelu destinaciju putem organskih video uradaka poslanih u svijet, pregledanih preko 100.000 puta. Vjerujemo da smo doprinijeli promociji Hrvatske, te se nadamo da je ovo samo početak jednog novog trenda kojem se mogu priključiti i svi subjekti te institucije koji imaju veze s turizmom. Naravno, ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim gostima na sudjelovanju i pobjedniku Patricku Whelanu', kazala je. 


Pobjednik Patrick Whelan u svom domu s 'ključem desetljeća'

Britancu je na njegovu londonsku adresu stigla i službena potvrda o osvojenoj nagradi, a pobjednički Reel u kojem je u svega 30 sekundi prenio svoje iskustvo i emociju boravka u Splitu i destinaciji možete vidjeti u nastavku.

Pobjednički Reel: 

Iako to nije bila prvobitna namjera, Marvie je odlučio dodijeliti i drugu nagradu gošći Aine Webster za njezin Reel i to u vidu tri besplatna noćenja u 2022. godini.

Provedite dan uz bazen, masažu, saunu i gluten-free jela u tri slijeda


Nakon uzbudljivog ljeta, Marvie ima dosta toga za ponuditi svojim gostima i u hladnijim mjesecima. Ako ste razmišljali jedan dan posvetiti isključivo sebi i svome tijelu te kušati zdrave specijalitete, onda bi nove dnevne i mjesečne wellness ulaznice hotela Marvie mogli biti pravo rješenje za vas. 

Riječ je o drugačijim dnevnim i mjesečnim ulaznicama, pomno dizajniranim za pružanje potpune relaksacije, a koje vam ujedno pružaju mogućnost da nakon bazena, sauna i masaža po promotivnoj cijeni od 125 kuna uživate u specijalitetima u tri slijeda hotelskog gluten-free restorana Da’Mar. Ako vas zanimaju dodatne informacije kontaktirajte wellness@marviehotel.com ili nazovite 021 279 844, dok više novim dnevnim i mjesečnim wellness paketima možete saznati ovdje.


Vaša reakcija na temu