Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marvie Hotel & Health: Iskoristite pogodnosti mjesečnih wellness članarina

Marvie Hotel & Health: Iskoristite pogodnosti mjesečnih wellness članarina

U sklopu Renevie wellnessa brojni su sadržaji za odmor, ljepotu i relaksaciju

Smješten na Zenti, prvi splitski hotel specijaliziran za medicinski wellness Splićani vole iz različitih razloga. Jedni se ne mogu nauživati bezglutenske kuhinje chefa Martina Grubiše, drugi dolaze radi svoje najdraže dermatologinje, a treći i najbrojniji obožavaju svaku minutu provedenu u Renevie Wellness zoni hotela Marvie. Ovaj nov, prostran i sadržajan wellness jedno je od omiljenih gradskih utočišta, nekima iz zdravstvenih razloga, a drugima iz čistoga gušta.

U sklopu Renevie wellnessa brojni su sadržaji za odmor, ljepotu i relaksaciju: unutarnji bazen s efektom protustrujnog plivanja, finska i turska sauna, jacuzzi, teretana i relax zona, sve je to i dio dnevnih i mjesečnih wellness paketa hotela Marvie.



Izuzetna pogodnost je što je tu smještena i Aqua Med Medical Wellness - poliklinika fizikalne medicine i rehabilitacije. Njihovi stručni fizioterapeuti provode niz tretmana i aktivnosti, od vježbanja u vodi u manjim grupama do individualnih rehabilitacijskih programa za brži oporavak od ozljeda i povreda. Uz fizikalnu i hidro terapiju, specijalizirani su i za provođenje manualne terapije, masaže, akupunkturu te nutricionističko savjetovanje. 

- Fizikalnu terapiju koju vode naši renomirani stručnjaci fizioterapeuti koji brinu o zdravlju i formi sportaša ali i brojnih korisnika kojima pomažemo u rješavanju zdravstvenih tegoba. One se najčešće vezuju uz suvremeni, sjedilački životni stil koji uzrokuje bolove u donjem i gornjem dijelu kralježnice. Plivanje i vježbe u vodi uglavnom su nezaobilazan dio procesa oporavka, potom nešto kasnije slijede i vježbe u teretani ili dvorani, a kada bolovi popuste naši se korisnici rado prepuštaju ugodnim masažama i tretmanima za ljepotu lica i tijela - pojasnio je Mirko Aničić, spa voditelj.


Stoga ne zabravite da su oni koji se svakodnevno izlažu različitim stresovima podložniji oboljenjima i ozljedama i zato je neophodno održavati zdravlje i duha i tijela, a upravo u hotelu Marvie nalazi se wellness zona koja vam osigurava odmak od svakodnevice kroz opuštajuće tretmane i medicinske programe nakon kojih ćete se osjećati puno bolje, ali i izgledati odlično!

Vaša reakcija na temu