Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MEDICAL BEAUTY CLINIC SV. MARIJA 'Splićanke i Splićani, posjetite nas, naši tretmani su poput malih čarolija'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

MEDICAL BEAUTY CLINIC SV. MARIJA 'Splićanke i Splićani, posjetite nas, naši tretmani su poput malih čarolija'

Potpuno bezbolno i bez potrebe za oporavkom

Dragi ljubitelji estetike i ljepote lica i tijela, zamislite kutak gdje se najnovija tehnologija spaja s ljepotom, mjesto gdje se stručnost i inovacije sjedinjuju u harmoniji. Upravo takav kutak smo osmislili za vas u Splitu. S veseljem vas vodimo kroz vrata naše nove oaze, MBC sv. Marija, smještene na predivnoj lokaciji na Vinkovačkoj 21/23 - poručili su iz Medical Beauty Clinic sv. Marija.

Među tretmanima koje nude su osvježavanje područja oko očiju, tretmane protiv celulita, uklanjanje podočnjaka, podbratka i masnih naslaga, pomlađivanje lica, zatezanje tijela i njega kose.

- Naši tretmani su poput malih čarolija. Neinvazivni su, što znači da su potpuno bezbolni i nema potrebe za oporavkom. Da, točno ste pročitali. Dođite, opustite se i nastavite sa svojim danom osjećajući se predivno. A najljepše od svega? Rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni. Bilo da želite osvježiti lice, smanjiti podočnjake ili zategnuti kožu - tu smo za vas - naveli su iz MBC sv. Marije.

Za svoje tretmane koriste INDIBA uređaj. INDIBA® je tehnologija koja se ističe svojom jedinstvenošću i dokazanom efikasnošću, podržana sa preko 300 kliničkih radova i studija. Ova tehnologija koristi radiofrekvenciju, posebno na fiksnoj frekvenciji od 448 kHz, koja je dokazano efikasna u stimulaciji proliferacije matičnih stanica, inhibiciji masnih naslaga i poticanju formiranja hrskavice. INDIBA® se koristi za različite tretmane ljepote, uključujući regeneraciju tkiva, uklanjanje masnih naslaga, uklanjanje celulita, podočnjaka, podbratka, anti-age tretmanima i brže zacjeljivanje rana. Prestižna sveučilišta kao što su Oxford University (Ujedinjeno Kraljevstvo), Sapienza Universitá di Roma (Italija), Universidad Autónoma de Madrid (Španjolska) i Konkuk University (Seoul, Koreja) provela su istraživanja koja potvrđuju superiornost INDIBA® tehnologije u svijetu estetske medicine.

- To je priča koja traje i inspirira već 40 godina. Kroz sve te godine, INDIBA je postao simbol predanosti i inovacija, postavši pravi prijatelj vašoj koži. Svaki uređaj, poput našeg INDIBA Edna Pro Max, plod je te ljubavi prema estetici - poručili su.

Kazali su i zašto je INDIBA Edna Pro Max poseban:

- U svijetu gdje tehnologija neprestano mijenja granice mogućeg, INDIBA Edna Pro Max je poput starog prijatelja koji uvijek zna što vam treba. Svojom specifičnom frekvencijom od 448 kHz, pruža nježnu, ali duboku njegu, donoseći rezultate koji vas neće razočarati. Ako ste ikada sanjali o koži koja zrači mladalačkom svježinom, ovaj uređaj je vaša prilika.

Čitateljima i čitateljicama su pripremili prigodne darove, a više se može saznati na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

- Ostavite komentar s tretmanom koji biste željeli isprobati i imate priliku osvojiti čak šest tretmana po vašem izboru! Osim toga, ako se odlučite za paket tretmana, nudimo vam popust do 30% s kodom 'Dalmacija', koji možete iskoristiti do kraja rujna. Ljepota je sada bliže nego ikad - kazali su.

Na kraju su poručili:

- S toplinom vas pozivamo da nas posjetite, upoznate naš tim i osjetite posebnu atmosferu koju smo stvorili za vas. Za uvid u rezultate naših tretmana, posjetite naš Instagram profil ili web stranicu. Radujemo se vašem dolasku i veselimo se svakom susretu s vama!

Vaša reakcija na temu