Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mršavljenje & detox za hedoniste

Mršavljenje & detox za hedoniste

Stručnjaci iz RE:CUPERA Wellness & Spa centra otkrivaju što sve trebate znati kako biste spremno dočekali ljeto


Nakon što smo svi prethodnih mjeseci opušteno uživali u ukusnoj hrani i nismo previše marili za kilograme, sada pak dolazi vrijeme u kojemu počinjemo razmišljati o jednoj stvari: kako se riješiti nagomilanog te dočekati ljeto vitki i zanosni. I dok se mi opraštamo od stare godine, većina fitness blogera radi popis dijeta koje ostavljamo iza sebe, ali i one koje će obilježiti novu godinu. I tako svake godine...

Jasno je kako je riječ o trendovima koji se mijenjaju, a prosječnoj osobi koja želi jednom zauvijek saznati što djeluje, a što ne, ne daju jasne odgovore. Istraživanja pokazuju kako je za usvajanje dugotrajnih navika zdravog životnog stila potrebno 28 dana, no većina ljudi 'zapne' na petnaestom danu. Kako bismo vam pomogli u postizanju idealne linije do početka nadolazećeg ljeta, donosimo popis tretmana i usluga za koje trebate znati kako biste što bezbolnije postigli željeni cilj koji će pritom biti održiv.


Pilates Reformer

Listu moramo započeti naglašavanjem važnosti tjelovježbe bez koje ne možete očekivati optimalne rezultate jer smo već naglasili kako se ovdje radi o održivim rezultatima, a ne kratkoročnim dijetama s 'yo-yo' efektom. No ako niste ljubitelj teretane, ovo Vas ne treba brinuti jer smo sigurni kako ćete obožavati Pilates Reformere jer se radi o jednoj od najsvestranijih i najučinkovitijih vježbi današnjice. S preko 500 različitih vježbi koje možete raditi na istoj spravi ojačat ćete mišiće bez dobivanja na volumenu, povećati fleksibilnost, poboljšati držanje i još mnogo toga. 

Kompjuterska analiza sastava tijela

Seca mBCA je suvremeni uređaj čiji je zadatak odrediti sastav Vašeg tijela (masne naslage, tjelesnu težinu, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam). Uređaj je važan saveznik u oblikovanju tijela jer nam daje bitne informacije pomoću kojih možemo prilagoditi trening vašim potrebama. 

Anticelulitna masaža

Dijete i tjelovježba nisu garancija da ćete ukloniti ovaj problem, jer on nije samo estetski. Celulit je zapravo kronična upalna bolest koja se s vremenom širi i ne prolazi sama od sebe. Problem nastaje u međustaničnim prostorima u kojima se izmjenjuju štetne i hranjive tvari. Kako bi se one mogle uspješno izmijeniti između stanica nalaze se u obliku gela, no povećanjem njihove gustoće dolazi do poremećaja metabolizma kojeg mi vidimo kao celulit. Trenje koje nastaje za vrijeme anticelulitne masaže stimulirat će protok tih tvari i time umanjiti vidljivost celulita. 

Presoterapija ili limfna drenaža

Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita i prokrvljenost, ublažava oticanje tkiva te otklanja edeme. Kontroliranim pritiskom na određene dijelove tijela potiče se mehaničko izlučivanje limfe čime se uklanjaju toksini iz tijela kao i višak vode koji se zadržao. Osim što time ubrzavate izlučivanje štetnih tvari, možete očekivati i smanjenje obujma u pojedinim dijelovima tijela (posebice nogama) kao i bolju cjelokupnu prokrvljenost organizma.


Med Contour Multipower

Riječ je o ultrazvučnom uređaju koji neinvazivnom metodom dubinski uklanja celulit i masno tkivo, zateže kožu te oblikuje tijelo. Takav učinak omogućava kombinacija niske i visoke ultrazvučne frekvencije. Visoku frekvenciju omogućuju dvije snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu. Energija iz dvije ultrazvučne glave spaja se u potkožju i uništava masne stanice bez oštećenja kože ili tkiva.

Scrub&Wrap tretman tijela 

Kako biste koži vratili blistavi i njegovani izgled prepustite se blagodatima ovog rituala tijela kojim ćete ukloniti rožnati sloj kože te bogatom hidratantnom kremom i maslacem vratiti izgubljenu vlagu. Premda tretman nije namijenjen mršavljenju, odličan je bonus kojim se možete nagraditi nakon odrađenog treninga i ujedno uživati u dubinski njegovanoj koži cijelog tijela. 

Sve ovo i još mnogo toga možete iskusiti u RE:CUPERA Wellness & Spa centru čiji su stručnjaci pripremili novi RE:NEW 2020 program koji će Vam jednom zauvijek otkriti sve tajne vitke linije. Ovo nije još jedan kratkotrajni program mršavljenja, ovdje se radi o ostvarenju dugotrajnih rezultata. Cjeloviti RE:NEW 2020 program uključuje:

• Konzultacije i planiranje programa vježbanja

• Kompjutersku analizu tijela Seca mBCA i visinomjer

• Presoterapiju (2 tretmana)

• Anticelulitnu masažu (1 tretman)

• Scrub&Wrap ritual tijela (1 tretman)

• Privatni treninzi na pilates Reformeru (8 treninga)

• Mjesečna RE:TREAT članarina

• Valmont poklon (gift set)

Sve navedeno možete zatražiti pozivom na broj 021/ 500 400 ili slanjem e-maila na recuperaspa@lemeridiensplit.com, po posebnoj cijeni od 4.800 kuna. 

Neka ovaj 'ponedjeljak' bude dan kada ćete pokucati na vrata RE:CUPERE i krenuti s nama na put u kojem ćete postupno mijenjati svijest o sebi, a time i vlastitu fizičku komponentu na putu prema željenom izgledu. 

Ako želite saznati više o svim uslugama koje RE:CUPERA Wellness & Spa ima u svojoj ponudi, posjetite recuperaspa.com.

Vaša reakcija na temu