Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Rimac automobili NA NJEGOVOJ RUCI SAT OD 1,5 MILIJUNA DOLARA Mate Rimac: Nije moj, ja nosim Apple watch

NA NJEGOVOJ RUCI SAT OD 1,5 MILIJUNA DOLARA Mate Rimac: Nije moj, ja nosim Apple watch

'A sad nek se zabava, mržnja i prijetnje nastavljaju'

Nakon objave 24 sata da se Mate Rimac u Dubaiju fotografirao sa satom koji vrijedi 1,5 milijuna dolara na ruci, oglasio se i on na društvenim mrežama.

Tvrdi kako ga je sam vlasnik Jacob & Co zamolio da ga stavi na ruku.

- Ovo je Bugatti Chiron Tourbillon - sat koji Jacob & Co. proizvodi za Bugatti/pod Bugatti licencom. Ovaj gospodin u sredini je Jacob Arabo - vlasnik Jacob & Co. On je nosio taj sat i zamolio me za sliku sa tim satom. Ja sam skinuo svoj 5 godina star Apple watch vrijednosti nevjerojatnih 400 Eura i stavio ovaj njegov na cijelih 30 sekundi. Jedini sat koji imam je taj Apple watch. Nikad ne nosim skupe stvari, ne pali me to. A sad nek se zabava, mržnja i prijetnje nastavljaju... - piše Rimac.


Vaša reakcija na temu