Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najveće kino u Dalmaciji otvara se u Splitu!

Najveće kino u Dalmaciji otvara se u Splitu!

Novi multipleks će imati devet dvorana, a uz jedinstvenu eXtreme dvoranu veliki interes pobuđuje 4DX™ dvorana

Do kraja godine u Splitu će se otvoriti najveće kino u Dalmaciji, najavili su iz tvrtke Blitz-CineStar. Pojasnili su da je riječ o njihovom novom projektu CineStar Split 4DX™, multipleksu koji se otvara u trgovačkom centru Mall of Split, a koji će biti opremljen najsuvremenijom tehnologijom koja gledanje filmova dovodi na potpuno novu razinu. 

Novi multipleks će imati devet kino dvorana koje će biti opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima će osiguravati pravi užitak gledanja filma na 'wall to wall' platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. 

- Ovo najveće kino u Dalmaciji imat će ukupno devet dvorana i 1386 sjedala, a uz jedinstvenu eXtreme dvoranu veliki interes pobuđuje 4DX™ dvorana, koju CineStar dovodi u Split zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX tehnologiji, prisutnim u 50 zemalja s preko 49.000 4DX sjedala u 400 multipleksa. Otvaranjem ove 4DX dvorane i Split se, kao treći hrvatski grad, nakon Zagreba i Rijeke, upisuje na mapu 4DX gradova u svijetu - poručila je Maja Popović iz CineStara. 

Dodali su kako će u 4DX dvorani biti prikazivani filmovi svih hollywoodskih studija, a jedan od prvih su 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'.

- Novim multipleksom u Splitu, CineStar će svojim posjetiteljima pružiti mogućnost kombiniranja pogodnosti Loyalty Cluba te on line kupovine za dva kina na dvije lokacije, u Joker Centru te u centru Mall of Split, te će s ukupno 14 dvorana ponuditi posjetiteljima najveći izbor filmova u svakom trenutku - zaključila je Popović.

Vaša reakcija na temu