Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nastavak eno-gastro priče u restoranu Noir

Nastavak eno-gastro priče u restoranu Noir

Nakon Tjedna restorana, dana Pelješca i vikenda Istre, vinski restoran Noir nastavlja s eno-gastro eventima i ovog vikenda u suradnji sa Stina vinarijom organizira 'Bročki vikend'

Pun posebnosti i ljepota, otok Brač prije svega je otok kontrasta - istovremeno oskudan i bogat, odvojen i povezan, ponizan i prkosan. I tko ga je god u jednom trenutku upoznao, uvijek će posvjedočiti isto: njegova je zemlja škrta, ali duh ljudi iznimno bogat! I upravo taj spoj je učinio da krene nova eno-gastro priča restorana Noir.

- U nekoliko prethodnih mjeseci rada ostvarili smo izuzetnu suradnju s vinarijom Stina, s ljudima koji su poput nas sanjari, koji su usred kamena odlučili napraviti vinograde koji su rodili nevjerojatnim plodom. U poljima prekrivenim stinom, na okomitim stinama iznad mora, radi se vino koje ne umije nositi nijedno drugo ime no - Stina. Prkosna pri nastajanju, puna ljubavi pri svakom kušanju, ovog vikenda će obogati naš gastro menu. Bročki specijaliteti nude se u ribljem i mesnom meniju po pristupačnoj cijeni od svega 120 kn - rekli su nam iz Noira.


A mi iz svega možemo zaključiti: kao i prethodnog vikenda i ovog će se u Noira tražiti mjesto više, zato svoje rezervirajte na vrijeme (+385958376083). Vidimo se u petak, subotu i nedjelju u restoranu Noir.


MESNI MENU -  120 kn
PREDJELO 
Procip
GLAVNO JELO
Janjetina na špic
DESERT
Paradižet

RIBLJI MENU - 120 kn
PREDJELO
Savur
GLAVNO JELO 
Krem brujet
DESERT
Paradižet
Vaša reakcija na temu