NAUTILUS Restoran u Kaštel Sućurcu goste osvaja vrhunskom spizom i spektakularnim pogledom

NAUTILUS Restoran u Kaštel Sućurcu goste osvaja vrhunskom spizom i spektakularnim pogledom

Osim degustacijskog jelovnika tu je specijalna ponuda za dvije osobe

Prije pola godine otvorio se restoran Nautilus u Kaštel Sućurcu. U ugodnom ambijentu uz more, svojim gostima nude razne specijalitete po povoljnim cijenama. Posebno su ponosni na veličanstven pogled koji se pruža s terase restorana, ali i na svoj posebni degustacijski menu u tri slijeda. 

Tako se od predjela može birati juha od kaula s krutonima i gremolatom, bruschette, toast s crem freshom, salsom od avokada i mariniranim lososom, beef tagliatta i empanadosi chilli con carne. Od glavnih jela izdvajaju tjesteninu sa suhim pomama, mini mozzarellom i bosiljkom, šumski rižot s kremom od batata i preljevom od biži, marinirana rebarca glazirana u BBQ umaku s domaćim krumpirom, beef ražnjići sa suhim šljivama i povrćem te riblji škartoc. Za desert nude cheesecake s Oreo keksima, semifredo, suhe smokve u prošeku s mascarpone kremom. 

Cijenu menija određuje cijena glavnog jela koja se kreće između 105 i 170 kuna. Osim toga, tu je i specijalna ponuda za dvoje. Gosti mogu birati između ribljeg i mesnog jelovnika, a u cijenu od 360 kuna za mesni i 380 kuna za riblji je uključena i boca vina.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(54612, "");
Pregledaj komentare