Foto: Franjo Matković NOVA KOLEKCIJA IGORA DJUGE: 'U onome što ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih'

NOVA KOLEKCIJA IGORA DJUGE: 'U onome što ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih'

Veliki adut kolekcije su ženska, pomalo oversized odijela i kaputi

Mlad, iznimno kreativan, vizionar, sve su to epiteti koji opisuju modnog dizajnera Igora Djugu. Njegov brend Identity, prepoznat od strane brojnih dama i struke, svakom pojavom na sceni iznova oduševljava, a tako je bilo i s novom.

Materijali koje Igor koristi u svojim kreacijama nabavlja od vrhunskih dobavljača iz Londona. Haljine asimetričnih krojeva i printeva, bezvremenske suknje i odvažne bluze koje su toliko nosive, a opet, savršeno privlače pozornost. Veliki adut kolekcije su ženska, pomalo oversized odijela i kaputi u kojima se može pronaći svaka žena, a upravo je to i jedan od ciljeva samog brenda. Visoka estetičnost ovu kolekciju čini iznimno zanimljivom, a samim time i primamljivom. U svakoj od kreacija, žena ima priliku osjećati se kao da je upravo ona ta, koja je sišla s neke od svjetskih modnih pista.

- Uvijek nastojim stvoriti kolekciju u kojoj će se pronaći svaka žena, koja se ne osjeća sputana godinama i kojoj ne nedostaje vlastitog stila. Prirodno je u ovom poslu očekivati reakcije publike, svi komentari su mi poticajni i dodatna inspiracija. Moja misija je uvijek iznenaditi i ne ponavljati se - rekao je Igor Djuga.

- U onome što ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih. Identity je naša točka dodira - dodao je.

Ova kolekcija namijenjena je ženama koje se žele istaknuti u kojoj god situaciji bile i samo je uvertira onoga što dizajner sprema za proljeće/ljeto 2019.

Foto: Franjo Matković
Sanja Hrstić - Callegari make up
Ivan Pervan - hair
Ana Nikačević - styling
Model - Ivana Vukušić
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41183, "");
Pregledaj komentare