Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NOVI BEAUTY STUDIO U SPLITU 'Tiara' s potpisom Lee Aviani
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVI BEAUTY STUDIO U SPLITU 'Tiara' s potpisom Lee Aviani

U sklopu objekta u Smiljanićevoj nalazi se i igraonica

Beauty studio Tiara, čiji izgled potpisuje poznata splitska arhitektica i produkt dizajnerica Lea Avianiotvoren je u Smiljanićevoj 2 u Splitu. 

Osnovna je ideja bila kreirati prostor u koji ljudi odlaze na tretman ljepote, ali odlaze osvježeni i samim prostorom i doživljajem.

- Kako bismo vlasnicama, koje su prije svega dugogodišnje prijateljice, omogućili nesmetanu promjenu rasporeda, umjesto klasičnih zidova, zamislili smo specifičan sustav odvajanja prostora pomoću zavjesa. Zavjese obješene na tračnice mogu dijeliti studio na dvije, tri ili četiri kabine kako bi osigurale privatnost za klijente. Količina tkanine daje posebnu mekoću ovom prozračnom, fluidnom prostoru - rekla je Lea Aviani.

Lea Aviani

Strop je prekriven tapetama s biljnim uzorkom, dok su svi zidovi čisto bijeli.

- Naša ambicija bila je pružiti najneutralniji, ali učinkovit kontekst koji će omogućiti raznim stilovima da se uklope u prostor. Zidovi nisu samo bijeli nego prazni kako bi se mogli polako prekriti crtežima, slikama, posterima duž nadolazeće godine kako bi odgovarale specifičnom stilu vlasnika - dodala je.

Beauty studio Tiara je uređen i s prepoznatljivim namještajem Lee Aviani, a posebno se ističu popularna Bavul klupa te stolice o kojima se uvelike priča u dizajnerskom svijetu.

U sklopu studija nalazi se i igraonica, tako da se mame ne moraju brinuti kome ostaviti djecu tijekom tretmana.


Vaša reakcija na temu