Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI LUKSUZNI CENTAR Wellness i spa oaza u središtu Splita koju morate posjetiti

NOVI LUKSUZNI CENTAR Wellness i spa oaza u središtu Splita koju morate posjetiti

Jedinstveno iskustvo uključuje neograničen pristup bazenu s tepidarijem, saunama, turskom kupelji i prostoru za relaksaciju s tropskom kišom

Split je dobio novi moderno opremljeni wellness & spa centar - meTime, koji se nalazi u sklopu Time Boutique Hotela u Vukovarskoj ulici. Svima koji maštaju o odmoru u nekom od luksuzno uređenih wellness centara, mogla bi koristiti ova vijest o otvaranju oaze mira nasuprot Higijenskog zavoda.

Centar meTime nudi osmišljene dnevne i mjesečne pakete prilagođene ženama i muškarcima, a educirano osoblje spremno će odgovoriti na sve zahtjeve i uputiti goste u svijet hedonizma.

Jedinstveno spa iskustvo uključuje neograničen pristup bazenu s tepidarijem, saunama, turskom kupelji i prostoru za relaksaciju s tropskom kišom. Svima koji brinu o ljepoti i zdravlju kože meTime će, uvjereni su, ubrzo postati nezaobilazno i omiljeno mjesto u kojem se osjećaju kao kod kuće. Voditelj, iskusni fizio i wellness terapeut Teo Grčić je za sve takve goste pripremio listu tretmana lica i tijela prilagođenu svim skupinama koje nipošto ne bi smjeli propustiti kada dolaze u ovaj wellness centar.

- Pri izvođenju tretmana su korišteni isključivo proizvodi provjerenih brendova koje gosti imaju priliku isprobati i kupiti na recepciji spa centra. Osim stručnosti i profesionalnih preparata za tretmane, u ponudi je i jedan od vodećih aparata za linfnu drenažu i terapijski ultrazvuk. Ponuda terapeutskih masaža i ultrazvuka u kombinaciji s opuštajućim sadržajima centra oduševit će sportaše na rehabilitaciji i sve koji žele ubrzati svoj oporavak - poručili su iz wellness centra.

- Kako bi opuštanje bilo potpuno, vrijeme prije ili poslije spa odmora iskoristite za uživanje u koktelu, čašici vina ili nekog zdravog napitka u dizajnerski uređenom Chef's Time restoranu. Gostima i korisnicima spa centra je na raspolaganju i besplatan privatni parking hotela - još su dodali. 

Vaša reakcija na temu