Od danas do 1. prosinca svakim danom od 20 sati novi splitski restoran Chef's Time u Vukovarskoj 35 svojim gostima nudi pravu gastronomsku poslasticu. Kako bi proslavili svoje otvaranje restoran je pripremio specijalni riblji i mesni degustacijski jelovnik u tri slijeda kojim uvodi goste u ponudu koja će ih očekivati u restoranu. Ovom ponudom restoran predstavlja svog novog glavnog kuhara Marka Rajilića i koncept kuhinje koji će dočekati goste u ovoj zimskoj sezoni.
Chef’s Time je novi moderni restoran u centru Splita smješten unutar dizajnerski uređenog Time Boutique Hotela. Kako bi ovaj atraktivni restoran otvorio vrata u velikom stilu i približio ponudu gostima pobrinuo se novi glavni kuhar Marko Rajilić i njegov tim koji je osmislio posebni degustacijski menu. Marko koji je još od malih nogu otkrio strast i ljubav prema kuhanju javnosti je poznat po svojim art food jelima kreiranim u splitskom restoranu ZOI gdje je bio glavni kuhar. Svoje kulinarsko umijeće je usavršavao kao corporate chef dva restorana u Hotelu Bosna u Banja Luci te u poznatoj Maloj Fabrici Ukusa Toro Toro u Beogradu. Osim ljubavi prema kuhanju ističe i svoje slikarsko umijeće pa tako na tanjurima servira prava remek djela koja svojim izgledom, mirisom i okusom pobuđuju sva osjetila.
- Koncept fuzijske kuhinje kojoj je glavna odlika spajanje više gastronomskih tradicija iz različitih geografskih regija, spajanje naizgled nespojivih sastojaka kako bi stvorili ukusnije i kreativnije inačice klasičnih jela odavno je prisutna i na splitskoj gastronomskoj sceni te je svoje mjesto našla na jelovniku Chef’s Timea. Cijeli ovaj tjedan naši gosti imaju priliku isprobati jela iz pomno osmišljenog mesnog ili ribljeg degustacijskog menua uparenog s čašom vrhunskog vina uz svaki slijed za potpuni doživljaj okusa po promotivnoj cijeni od 150 kuna - poručuju iz ovog splitskog restorana.
Broj mjesta je ograničen pa za sve informacije i rezervacije mjesta nazovite na 021/279-301.