Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI SPLITSKI RESTORAN Chef's Time danas otvara svoja vrata, pripremili su poseban jelovnik

NOVI SPLITSKI RESTORAN Chef's Time danas otvara svoja vrata, pripremili su poseban jelovnik

Gostima nude pravu gastronomsku poslasticu

Od danas do 1. prosinca svakim danom od 20 sati novi splitski restoran Chef's Time u Vukovarskoj 35 svojim gostima nudi pravu gastronomsku poslasticu. Kako bi proslavili svoje otvaranje restoran je pripremio specijalni riblji i mesni degustacijski jelovnik u tri slijeda kojim uvodi goste u ponudu koja će ih očekivati u restoranu. Ovom ponudom restoran predstavlja svog novog glavnog kuhara Marka Rajilića i koncept kuhinje koji će dočekati goste u ovoj zimskoj sezoni.

Chef’s Time je novi moderni restoran u centru Splita smješten unutar dizajnerski uređenog Time Boutique Hotela. Kako bi ovaj atraktivni restoran otvorio vrata u velikom stilu i približio ponudu gostima pobrinuo se novi glavni kuhar Marko Rajilić i njegov tim koji je osmislio posebni degustacijski menu. Marko koji je još od malih nogu otkrio strast i ljubav prema kuhanju javnosti je poznat po svojim art food jelima kreiranim u splitskom restoranu ZOI gdje je bio glavni kuhar. Svoje kulinarsko umijeće je usavršavao kao corporate chef dva restorana u Hotelu Bosna u Banja Luci te u poznatoj Maloj Fabrici Ukusa Toro Toro u Beogradu. Osim ljubavi prema kuhanju ističe i svoje slikarsko umijeće pa tako na tanjurima servira prava remek djela koja svojim izgledom, mirisom i okusom pobuđuju sva osjetila.

- Koncept fuzijske kuhinje kojoj je glavna odlika spajanje više gastronomskih tradicija iz različitih geografskih regija, spajanje naizgled nespojivih sastojaka kako bi stvorili ukusnije i kreativnije inačice klasičnih jela odavno je prisutna i na splitskoj gastronomskoj sceni te je svoje mjesto našla na jelovniku Chef’s Timea. Cijeli ovaj tjedan naši gosti imaju priliku isprobati jela iz pomno osmišljenog mesnog ili ribljeg degustacijskog menua uparenog s čašom vrhunskog vina uz svaki slijed za potpuni doživljaj okusa po promotivnoj cijeni od 150 kuna - poručuju iz ovog splitskog restorana. 

Broj mjesta je ograničen pa za sve informacije i rezervacije mjesta nazovite na 021/279-301.


Vaša reakcija na temu