Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO Osvoji tretman i nahrani nokte svjetski poznatom dip powder tehnikom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO Osvoji tretman i nahrani nokte svjetski poznatom dip powder tehnikom!

Beauty Lab J.T. daruje svoje usluge

Nedavno otvoreni Beauty Lab J.T. u Splitu nudi 20% popusta za narudžbe na dip powder nokte do kraja ovoga mjeseca, a tri čitateljice Dalmatinskog portala časti tretmanom. Jelena iz Laba nam je otkrila koje su usluge najtraženije... 

- Od usluga uljepšavanja noktiju nudimo usluge trajnog laka i gela, ali od početka poslovanja smo nekako stavili najveći naglasak na dip powder tehniku što je rezultiralo brojnim pozitivnim povratnim informacijama od naših klijentica. To je svjetski poznata tehnika koja tek sada polako ulazi na naše tržište. Osobito je tražena zbog toga što prah s kojim se radi sadrži hranjivi materijal kaučuk, kalcij i vitamine za učvršćivanje noktiju. Osim toga, proces ne zahtijeva korištenje UV lampe i bespotrebno rašpanje noktiju čime se izbjegava njihovo dodatno oštećenje te štetno zračenje. Izgledom prah nokti nalikuju gel noktima s tim da ni materijal ni tretman kod dip powder tehnike ne uništava nokte - navela je. 

Na pitanje kome je tehnika ponajviše namijenjena, odgovara da je pogodna za sve s obzirom na to da je najmanje agresivna za prirodne nokte te im pruža snagu i lakoću.

- Pomoću dip powder tehnike nokti dobivaju nužni kisik, a u izradi se ne koristi klasično ljepilo za bazu - dodala je.

Osvojiti nagradu se može preko Facebook stranice Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu