Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Obogatite ponudu svojih ugostiteljskih objekata ukusnim Moderato slasticama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Obogatite ponudu svojih ugostiteljskih objekata ukusnim Moderato slasticama

Racionalizirajte poslovanje i impresionirajte svoje goste ukusnim visokokvalitetnim desertima

Monoporcije, torte, pansionski deserti i praline samo su dio ponude Moderato slastica - vrhunskih deserata koji će odlično upotpuniti ponudu svakog ugostiteljskog objekta. Široka paleta od preko 70 proizvoda gostima će omogućiti uživanje u jedinstvenom okusu ručno rađenih slastica. Njegovanje dugogodišnje tradicije utemeljene na posvećenosti svakom detalju i kvaliteti, doprinosi odluci da se sve veći broj restorana odlučuje za uvođenje ovih deserata u svoje jelovnike.

- Naša priča započela je u Šibeniku gdje smo proizvodili slastice isključivo za vlastite potrebe, a zadnjih nekoliko godina proširili smo proizvodne kapacitete i za druge HoReCa objekte. Kako smo i sami imali iste izazove u samim početcima, razumijemo potrebe naših kupaca; od potrebe za adekvatnom opremom, slastičarima te kontinuiranom edukacijom osoblja. Sve to zahtijeva puno truda, rada i ulaganja i upravo zato osmislili smo program duboko smrznutih deserata za druge ugostiteljske objekte. Na ovaj način riješili smo problem sezonalnosti s kojim se mnogi susreću - navode iz Moderata.


Široka ponuda gotovih slastica zadovoljit će potrebe svakog objekta; hotela, restorana ili drugih objekata. Proizvodi su prilagođeni novim zahtjevima tržišta. Riječ je o duboko smrznutim slasticama koje su bazirane na tehnologiji šokiranja čime zadržavaju svoju izvornu svježinu. U roku od pola sata, desert je spreman za konzumaciju. Smanjivanje rashoda, standardizirana ponuda, pristupačna cijena i maloprodajna roba (jednostavna inventura) samo su neke od pogodnosti odabira suradnje s Moderatom.

- Kada govorimo o našim proizvodima, riječ je o visokokvalitetnim slasticama koje krase pomno birani sastojci, ručni rad, posvećenost svakom detalju izrade i finalnom izgledu. Uz to, imamo vlastiti sustav dostave i provodimo direktnu distribuciju našim kupcima. Zadovoljstvo klijenta naš je imperativ, a proširenje proizvodnih kapaciteta pružilo nam je mogućnost dugoročne suradnje sa svima koji prepoznaju naše proizvode i kvalitetu.

Više o Moderato slasticama možete doznati na www.moderato.hr ili na kontakt broj +385 98 1777 217.

Vaša reakcija na temu