Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odlični filmski hitovi uz gratis menu u Cineplexxu

Odlični filmski hitovi uz gratis menu u Cineplexxu

Ovu srijedu rezervirajte za posjet Cineplexxu jer ćete, uz ulaznice već od 22 kune, uživati u dodatnim super pogodnostima

Ponovno odlična vijest iz omiljenog kina! Ove srijede, 21. listopada, uživajte u omiljenim filmskim hitovima uz super cijene ulaznica već od 22 kune te gratis menu – gazirano piće po izboru te najfinije kokice! Zaputite se u nezaboravne avanture na velikom ekranu jer se u ponudi nalazi ponešto za svakoga: od zabavnih animiranih filmova, preko uzbudljivih akcijskih scena i prizora koji lede krv u žilama, do romantičnih komedija koje će vratiti vjeru u ljubav.

'Scooby-Doo' jamac je super zabave za cijelu obitelj! Animirane avanture četvero prijatelja i jednog posebnog psa nasmijat će, zabaviti i popraviti raspoloženje i malima i velikima. U ponudi su i dva blockbuster filma: 'Tenet' neprikosnovenog Christopera Nolana te avanture nevjerojatne ratnice 'Mulan'. Ako još niste pogledali ove kinohitove - sada je najbolje vrijeme za to. Za sve ljubitelje kvalitetnih domaćih naslova tu je film 'Mare' - odlična drama s vrhunskim domaćim glumcima i pričom s kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Ljubitelji smijeha uživat će u zabavnim komedijama - francuskoj uspješnici 'Kako biti dobra supruga', argentinskom hitu 'Pljačka stoljeća' te holivudskoj komediji 'Rat u kući' sa sjajnim Robertom de Nirom. Za još bogatiju ponudu filmova posjetite cineplexx.hr.

Uživajte u filmskoj srijedi s obitelji i prijateljima, uz puno dobrih naslova, povoljnije cijene ulaznice i gratis menu, samo u Cineplexxu, u vašem City Centeru one.

Vaša reakcija na temu