Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTIKA OCULTO OTVORENA NA VOĆNOM TRGU 'Split je dobio dizajnerski vibe urbanih europskih metropola'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OPTIKA OCULTO OTVORENA NA VOĆNOM TRGU 'Split je dobio dizajnerski vibe urbanih europskih metropola'

Na otvorenje je stigao Pedro Da Silva, osnivač brenda VAVA i sinonim za premium art naočale koje zrače berlinskim undergroundom

Na Trgu braće Radić (Voćni trg) otvorena je optika Oculto i time je Split dobio novo dizajn mjesto kakva su karakteristična za brojne europske metropole. Premium dizajnerski brendovi s modelima rađenim u malim serijama, personalizirani pristup i kompletna oftalmološka usluga, čine okosnicu rada ove nedavno otvorene optike. 

Oculto u Splitu se tako pridružio optikama u Zagrebi i Ljubljani te na obalu donio limitirane kolekcije ekskluzivnih svjetskih art brendova naočala.

Na druženju održanom povodom otvorenja prisustvovao je i Pedro Da Silva, osnivač brenda VAVA - omiljenog berlinskog brenda naočala koji je postao sinonim za spoj art dizajna s primjesom techna i undergrounda. 

Naočale kao statement komad 

Svjetske i europske prijestolnice mode poput New Yorka, Tokija, Londona, Pariza i Berlina vrve specifičnim i naveliko prepoznatim concept storeovima u kojima se vole gubiti svi ljubitelji mode i dizajna. Umjetnost je odavno prešla sa zidova galerija u našu svakodnevicu, a upravo su veliki gradovi i urbani način života ljudi u njima vječna inspiracija umjetnicima i dizajnerima. Kada se sve te činjenice spoje u jedno, sve u našoj svakodnevici ima potencijal postati naš statement komad. Tako je i s naočalama. 

Upravo u optici Oculto mogu se pronaći neki od najboljih svjetskih brendova, njihove premium i limited edition kolekcije. Primjerice, Rigards, VAVA, Anna-Karin Karlsson, Masahiromaruyama, Jacque Marie MageSabine Be, Götti, Wissing, Anne&Valentin, Kuboraum, Theo, Moscot, Cutler&Gross, For Art's Sake, Krewe, Andy Wolf, Garrett Leight, Mykita, Oliver Peoples, kao i najnoviji modeli iz kolekcije Celine i Loewe. 

- Na našim policama možete pronaći modele kojih postoji tek nekoliko u cijelom svijetu. Limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera prepoznat će ljubitelji mode i dizajna. Osim toga, u našim poliklinikama nudimo kompletnu oftalmološku uslugu uz profesionalan pristup i vrhunsku opremu. Drago nam je da smo otvorili optiku ovdje u Splitu jer je gradu upravo to nedostajalo - kažu iz Oculta, dodavši da je Split dobio dizajnerski vibe urbanih europskih metropola.

Techno, dizajn i naočale 


Druženju povodom otvorenja prisustvovao je i omiljeni portugalski dizajner Pedro Da Silva, DJ i vlasnik berlinskog underground brenda naočala VAVA. 

- Nisam mogao pronaći naočale koje mi se sviđaju i jednostavno sam odlučio da želim dizajnirati svoje. One su inspirirane glazbom, undergroundom i umjetnošću u njezinom surovom obliku. Ja dolazim iz glazbene techno priče gdje je dizajn važan dio identiteta i smatram kako upravo i naočale mogu definitivno biti izraz našeg stava i taj statement komad kojim ćete s tako malo reći toliko puno - rekao je Pedro Da Silva

Neke od njegovih precool high-tech modela mogu se pronaći upravo u Oculto optikama. 

Osim što optika Oculto nudi naočale i brendove koje se ne mogu pronaći nigdje drugdje, nudi kompletnu uslugu s čak dvije otvorene ordinacije: optometristička i oftalmološka čime je na jednom mjestu utjelovljena kompletna briga za zdravlje očiju. Obje su opremljene najsuvremenijom oftalmološkom Zeiss opremom, a u njima rade vrhunski stručnjaci oftalmolozi i optometristi. Uz sve to personalizirani profesionalni pristup bit će samo točka na i razlog zašto će Oculto, vjeruju, postati jedina optika u Splitu koju ćete trebati.

Vaša reakcija na temu