Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PAMETNI TELEFONI I JOŠ DOSTA TOGA Xiaomi u subotu otvara Mi Store u Splitu, prvi kupci imat će odlične pogodnosti

PAMETNI TELEFONI I JOŠ DOSTA TOGA Xiaomi u subotu otvara Mi Store u Splitu, prvi kupci imat će odlične pogodnosti

Xiaomi slijedi svoju misiju 'Inovacija i dostupnost svima' - poručili su

Nakon što je 2018. godine otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Zagrebu, Xiaomi stiže i u Split. Otvorenje Mi Storea Split održat će se u subotu, 18. srpnja, s početkom u 10 sati, u prizemlju City Centera one. Trgovina će se prostirati na 160 kvadrata, a svečanom otvorenju pridružit će se i Tony Chen, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

Otvaranjem prvog Mi Storea u Splitu, a drugog u Hrvatskoj, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, ovlaštenom distributeru Xiaomija za Hrvatsku, stanovnicima južnog dijela Hrvatske osigurat će se lakša dostupnost širokog i impresivnog portfelja Xiaomi uređaja.

- Širenjem dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug kroz otvaranje prvog Mi Storea u Splitu, Xiaomi slijedi svoju misiju 'Inovacija i dostupnost svima', potvrđujući na taj način da zaista prepoznaje potrebe svojih krajnjih korisnika - poručili su.

U sklopu Mi Storea, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike. Pored navedenog, Xiaomi je organizirao prodajne akcije koje uključuju 1+1 prvih 11 minuta, 2+1 daljnjih 21 minuta, 3+1 daljnjih 31 minuta itd.

Vaša reakcija na temu