Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pipi oduševila ekipu na plaži novim okusima i genijalnim boomboxom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pipi oduševila ekipu na plaži novim okusima i genijalnim boomboxom!

Cure i momci, mame i bebe, bakice, spasioci s plaža, turisti i još masu ljudi osvojili su ultimativni ljetni gadget, Pipi prenosivi zvučnik

Pipi je proteklih dana u Splitu svoju bezbrižnu ekipu častila novim okusima - mlado i staro, domaći i furešti, na Baćama i Žnjanu uživali su u Pipi Mandarina-lubenica, Pipi Tonik mandarina i Pipi Kokola. Osim što su novim Pipi okusima oduševljena sva nepca, Pipi se potrudila da im lito bude još bezbrižnije!

Cure i momci, mame i bebe, bakice, spasioci s plaža, turisti i još masu ljudi, slučajnih i namjernih prolaznika, imali su priliku osvojiti Pipi boombox – genijalni prenosivi zvučnik, stvoren za vruće dane, bilo na plaži, jezeru, balkonu ili klupici, da podigne ionako dobru atmosferu.

U društvu mladog splitskog influencera i talentiranog plesača Luciana Plazibata, potrudili su se da otplešu koreografiju koju je na ultimativni ljetni hit, Bambina mia sastava Cambi, osmislila poznata plesačica Tina Walme. Puno plesnog talenta otkrila je Pipi ekipa na najpoznatijim splitskim plažama! Uz guc Pipija, malo smijeha, ritma i 2-3 ponavljanja – kućna kolekcija gadgeta bila je upotpunjena mondiš tech komadom!

Atmosferu pogledajte u galeriji i čekajte novu priliku za druženje s Pipi, a znate da Pipi uvik misli na svoju ekipu!

Vaša reakcija na temu