Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PONUDA MEDSPA WELLNESS CENTRA & POLIKLINIKE LIFE Provjerite što su dobile finalistice Modela na jedan dan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PONUDA MEDSPA WELLNESS CENTRA & POLIKLINIKE LIFE Provjerite što su dobile finalistice Modela na jedan dan

Impresivni centar smješten je u samom srcu grada Solina

Nakon proglašenja pobjednice i uživanja u ulozi modela došlo je vrijeme da finalistice projekta 'Model na jedan dan' nastave u istom tonu te se prepuste potpunoj njezi tijela i duha u nizu tretmana u MedSpa Wellness centru & Poliklinici Life. 

Na čak 1600m2 prostora, ovaj impresivni centar smješten u samom srcu grada Solina svojim korisnicima nudi holistički pristup do ukupnog tjelesnog i duhovnog zadovoljstva, koristeći najsuvremeniji pristup wellness & spa tretmanima, fitnessu & rekreaciji, estetici i dermatologiji te nizu medicinskih usluga.

Unutar Medicinskog Spa & Wellness centra nalazi se Poliklinika Life čije je stručno osoblje posvećeno njezi i zdravlju lica i tijela, pružajući najkvalitetniju dermatološku i estetsku njegu kože individualiziranim i integrativnim pristupom svakom korisniku.

Iz uistinu bogate ponude usluga i tretmana izdvojit ćemo one u kojima će naše finalistice imati priliku uživati. 

Medicinska akupunktura za uravnoteženje energije - izvodi doktor medicine

Tretman akupunkture koji izvodi liječnica najjednostavniji je način za pružiti tijelu i umu energetski boost. Stimulirajući specifične točke na tijelu utječemo ne samo na opuštanje mišića ili smanjenje boli već i na protok energije našim organizmom u svrhu balansiranja psihičkog i fizičkog stanja osobe.

Medicinska akupunktura 'Stress relief' - izvodi doktor medicine

Akupunktura kao jedna od priznatijih dostignuća istočnjačke medicine potiče niz biokemijskih i fizioloških procesa organizma. Jedan od pozitivnih učinaka ovog tretmana je uklanjanje akumuliranog mentalnog i fizičkog stresa kojeg zbog užurbanog načina života često nismo ni svjesni. Ovaj tretman je relativno bezbolan i dokazano učinkovit.

Dermatoskopski pregled kože - izvodi doktor medicine specijalist dermatovenerologije

Koža kao naš najvidljiviji i najveći organ ima cijeli niz značajnih funkcija. Dermatoskopski pregled važan je pri praćenju i evaluaciji pigmentnih promjena na koži. Dermatoskopija pomaže u dijagnostici promjena (dermatofibroma, keratoza, karcinoma i drugih promjena) a posebno je indicirana kod osoba s velikim brojem madeža na tijelu, povijesti melanoma u obitelji i onih sa svijetlom puti.

Mezoterapija tjemena - izvodi doktor medicine specijalist dermatovenerologije

Zdravo vlasište preduvjet je za zdravu kosu. Starenjem, određenim bolestima i stanjima, cirkulacija našeg tjemena slabi zbog čega se opskrba hranjivim tvarima smanjuje što može dovesti do opadanja kose i drastičnog smanjenja njene kvalitete. Mezoterapija tjemena minimalno je invazivna metoda kojom tankim iglama u vlasište unosimo koktel sačinjen od revitalizirajućih, hidratizirajućih i stimulirajućih sastojaka u svrhu ojačavanja korijena, obnove folikula dlake i pospješenja rasta nove kose.

Analiza kože

Svakodnevna odgovarajuća njega i rješavanje problematične kože uvijek počinju dobrom analizom iste. Uvid u stanje površine kože i potkožja omogućuje da se individualno pristupi svakom klijentu i kroji terapija sukladno potrebama i željama pojedinca. 

Aquapeel tretman tjemena i lica

Ovaj polivalentni uređaj je apsolutna zvijezda centra. Najčešće korišten kao tretman lica kojim se temeljito eliminiraju nečistoće kombinacijom vakuma i specijalno dizajniranih seruma, služi i kao rješenje za povećanu proizvodnju sebuma, suho vlasište ili  temeljito čišćenje tjemena. 

Skin Pen terapija mikroiglicama 

Savršeno znanstveno dostignuće u rješavanju problematike kože lica i tijela. Prvi FDA odobren uređaj za microneedling i nezaobilazan tretman za redukciju i rješavanje ožiljaka, bora, hiperpigmentacija i  drugih nepravilnosti kože. Svaki tretman ovim medicinskim uređajem je strogo individualan i obavljan po najvišim standardima struke.

ZO Skin Red Carpet

Omiljeni tretman Hollywoodskih zvijezda dostupan svima. Nježna eksfolijacija, provjereni sastojci i znanstveno dokazana učinkovitost glavne su odlike ovog tretmana s wow efektom! 

THALGO Iles Pacifique ritual tijela

Ako ste ikada poželjeli probuditi se na egzotičnom otoku okruženi mirisom monoi vanilije i kokosa, ovaj ritual tijela je najbliže ostvarenju vaših želja. Peeling tijela načinjen od ljuskica kokosa i tradicionalna Lomi Lomi masaža sa hranjivim uljem vanilije i toplim vrećicama pijeska Vaš je bijeg na Bora Bora otok na barem 90 minuta. 

Spa manikura & pedikura

Za njegu ruku i stopala birajte samo najbolje uz OPI profesionalnu liniju proizvoda. Spa manikura i pedikura u MedSpa & Wellness centru Life nisu samo uljepšavanje i rješavanje problematike već doživljaj za sva osjetila koji uključuje piling, hranjivu masku i relaksirajuću masažu. 

Mjesečna članarina

Omogućava korisnicima mjesečno neograničeno korištenje svih usluga MedSpa & Wellness centra Life. Parna soba i finska sauna idealne su za detoksikaciju organizma, unutarnji grijani bazen nudi mogućnost podvodne masaže i protustrujnog plivanja, a za sve rekreativce na raspolaganju je i teretana opremljena vrhunskim inovativnim spravama za vježbanje. 

Za više informacija o tretmanima i uslugama posjetite web stranicu www.medspalife.hr te na vrijeme rezervirajte svoj termin pozivom na broj 021 685 430.

Vaša reakcija na temu