Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PONUDA MEDSPA WELLNESS CENTRA & POLIKLINIKE LIFE Provjerite što su dobile finalistice Modela na jedan dan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PONUDA MEDSPA WELLNESS CENTRA & POLIKLINIKE LIFE Provjerite što su dobile finalistice Modela na jedan dan

I ovaj put finalistice projekta Model na jedan dan imati će priliku uživati u MedSpa Wellness Centru & Poliklinici Life uz bogate pakete za oblikovanje i njegu lica i tijela

Koristeći najsuvremeniji pristup wellness & spa tretmanima, fitnessu & rekreaciji, nutricionizmu, estetici i dermatologiji te medicinskim uslugama, MedSpa Wellness Centar & Poliklinika Life svojim korisnicima pomažu naučiti i izgraditi nove životne navike s ciljem poboljšanja zdravlja i postizanja unutrašnjeg zadovoljstva. 

Centar se nalazi u samom srcu Solina, u zelenoj oazi koja se prostire na površini od čak 1600m2 uz brojne sadržaje i impresivnu ponudu tretmana i usluga. 

U nastavku ćemo izdvojiti dio tretmana i usluga koji se nalaze u paketima naših finalistica. 

Dermatoskopski pregled kože

Dermatoskopija je neinvazivna i bezbolna metoda vizualne dijagnostike madeža koja omogućuje pregled anatomskih struktura pigmentnih promjena kroz slojeve kože. Uz klinički pregled dermatologa pomaže u otkrivanju, ali i praćenju sumnjivih kožnih promjena.

Nakon dermatoskopskog pregleda u poliklinici Life, dermatologinja će Vam preporučiti kontrolno praćenje ili kirurško uklanjanje madeža uz patohistološku obradu istoga. 

Analiza kože lica

Vrhunska njega kože počinje njenom detaljnom analizom. Digitalnom analizom dobivamo uvid u stanje dubljih slojeva kože, otkrivamo njenu pravu problematiku i možemo pratiti napredak terapije. 

MedContour Multipower ultrazvučna terapija oblikovanja tijela

Med Contour Multipower uređaj je nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, zatezanje kože i pomlađivanje lica. 

Tretman se sastoji od tri faze: stimulacije limfnog sustava, tretmana ultrazvukom i radiofrekvencijom te limfne drenaže tretiranog područja. Već nakon prvog tretmana moguće je vidjeti rezultate u smislu smanjenja obujma dok je za dugotrajniji i bolji rezultat preporuka odraditi 6 tretmana. 

PRP personalizirani tretman pomlađivanja lica vlastitom krvlju

Pomlađivanje kože vlastitom krvlju bogatom matičnim stanicama i faktorima rasta (PRP) je revolucionarna terapija izdvajanja plazme bogate faktorima rasta iz vlastite krvi. Injiciranjem iste u kožu potiče se proces stimulacije produkcije kolagena i elastičnih vlakana,  te revitalizacije kože.

PRP terapijom tretiramo fine linije i bore, poboljšavamo ten, teksturu i tonus kože, ublažavamo ožiljke nakon akni i operacija, reduciramo strije, hiperpigmentacije, te stimuliramo rast kose.

ZO Skin personalizirani Red carpet tretman lica

Omiljeni tretman Hollywoodskih zvijezda dostupan svima. Nježna eksfolijacija, provjereni sastojci i znanstveno dokazana učinkovitost glavne su odlike ovog tretmana s wow efektom! 

MedVisage ultrazvučna terapija liftinga lica

Med Visage je uređaj nove generacije u svojoj kategoriji koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije za učinkovito, sigurno i bezbolno nekirurško zatezanje i pomlađivanje kože lica. Ultrazvuk dubinski djeluje na kožu te tako učinkovito smanjuje bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Radiofrekvencija se dodatno aplicira nakon djelovanja ultrazvuka. Neposredni učinak radiofrekvencije jest poticanje proizvodnje kolagena, što daje koži učinak zatezanja. To je proces koji traje i nakon tretmana, a rezultat je vraćanje volumena kože i pomlađivanje.

Aquapeel tretman lica

Aquapeel je trenutačno najpopularniji neinvazivni tretman hidrodermoabrazije, dubinskog čišćenja i hidratacije kože u svijetu. Tretman spaja vakum tehnologiju čišćenja, hydrapeel sustav eksfolijacije i patentirane Aquapeel serume za hidrataciju kože lica, tijela i tjemena s vidljivim rezultatima nakon samo jednog korištenja. Tretman je namijenjen za kožu sklonu nepravilnostima, ali i za održavanje blistavosti, zdravlja i vitalnosti normalne i umorne kože lica, tijela i vlasišta.

Dnevna članarina

Omogućava korisnicima uživanje u sadržajima MedSpa & Wellness centra Life. Parna soba i finska sauna idealne su za detoksikaciju organizma, dok su vam jedan unutarnji te dva vanjska bazena na raspolaganju za rekreaciju i zabavu. 

Za više informacija o tretmanima i uslugama posjetite web stranicu www.medspalife.hr te na vrijeme rezervirajte svoj termin pozivom na broj 021 685 430.

Vaša reakcija na temu