Posvetite se sebi i svom zdravlju

Posvetite se sebi i svom zdravlju

Vrijeme nakon izolacije je savršeno da poklonite sebi njegu lica ili tijela

Vrata Aqua Med Medical Wellnessa u Marvie Hotel & Health ponovo su otvorena za sve dugogodišnje klijente i one koji će to postati (uz poštovanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te visokih standarda higijene i dezinfekcije).

- Nažalost, u zadnje vrijeme nismo imali mogućnosti posvetiti se svom zdravlju, zaboravili smo na probleme s kralježnicom, razne degenerativne promjene te deformacije ili oštećenja lokomotornog sustava (sportske ozljede, oštećenja perifernih živaca, sindromi prenaprezanja, itd.). Upravo sada, prije ljeta, pravo je vrijeme da bez straha i opasnosti posjetite našu Aqua Med Polikliniku za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, te dogovorite pregled fizijatra koji će  vam dati stručnu dijagnozu, plan i program liječenja ili se najavite na besplatne konzultacije s našim fizioterapeutima - kažu iz Aqua Med Medical Wellnessa.

Također se možete relaksirati uz masažu koja će vam opustiti napete mišiće, umiriti duh i tijelo. Opuštanje pogoduje smanjenju napetosti, boljem iskorištavanju kisika, većoj razini energije, boljem i dubljem snu, te smanjenju razine stresa. Brojne masaže iz njihove ponude uključuju: Aqua Med, medicinsku, sportsku, anticelulitnu i aroma masažu te limfnu drenažu po dr. Vodderu.

- Vrijeme nakon izolacije je savršeno da poklonite sebi njegu lica ili tijela sa svjetski poznatim brendovima Diego Della Palma i Themae. Naš stručni tim terapeuta i kozmetičara će odraditi beauty tretmane uz pridržavanje svih epidemioloških preporuka. Za one koji ipak žele više uživati, opustiti se i napuniti pozitivnom energijom, tu je Renevie wellnes zona s unutarnjim i vanjskim bazenom, jacuzzijem, saunama, tušom iznenađenja, relax zonom i fitnessom - preporučuju iz Aqua Med Medical Wellnessa i dodaju:

- U vrijeme zdravstvene ugroze kao što je ova, posebnu pozornost treba obratiti na prehranu i imunitet, te konzumirati namirnice bogate vlaknima, vitaminima i mineralima. Također određene vrste hrane imaju sposobnost protuvirusnog, antioksidativnog i protuupalnog djelovanja, a za sve dodatne savjete tu je njihova stručna nutricionistica. Uz sve mjere i preporuke kojih se držimo kako bi očuvali zdravlje, prvenstveno naših gostiju tako i svih djelatnika, potrudit ćemo se ispuniti sva vaša očekivanja i skrenuti fokus s teških tema na ono bitno, a to je briga o sebi i svom zdravlju - poručili su.

Svojim potencijalnim klijentima žele se dodatno približiti tako da im daruju neku od njihovih usluga. Sve što trebate napraviti je otići na Facebook stranicu Aqua Med Medical at Marvie Hotel and Health, lajkati je te označiti osobu i uslugu koju biste joj poklonili.

Za sve dodatne informacije i stručne savjete javite se na 021279844 ili na aquamed@marviehotel.com, a svakako posjetite društvene kanale te web stranicu gdje ima mnoštvo novih informacija.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65722, "");
Pregledaj komentare