Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Poznat je jelovnik na Oscarima

Poznat je jelovnik na Oscarima

Evo što će filmska krema blagovati

Toast s lososom u obliku Oscara i dimljene čokoladne cigare nalaze se na jelovniku 95. večere dodjele Oscara koja će uslijediti odmah nakon ceremonije, 13. ožujka, javlja HRT.

Slavni kuhar Wolfgang Puck kazao je kako će i ove godine Oscar imati odličan jelovnik. Bit će tradicionalan, ali i inovativan. Stoga se pripremaju nove delicije, ali i zadržavaju stare koje su vrlo poznate.

- O piti od piletine s tartufima, uvijek se rado priča. Fantastična je. Agnolotti je vrsta tjestenine i svake godine se puni s nekim drugim nadjevima, ponekad s tartufima, ponekad sa svježim engleskim graškom i slično - kaže.

Na stolu poznatih naći će se i riba, napravljena na razne načine. 

Vaša reakcija na temu