Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POZNATA SPLITSKA PALAČINKARA Stari plac svaki vikend do Božića nagrađuje svoje goste

POZNATA SPLITSKA PALAČINKARA Stari plac svaki vikend do Božića nagrađuje svoje goste

Petkom će goste zabavljati Petar Nižetić

Palačinkara Stari plac može se pohvaliti najdužom tradicijom pečenja palačinki u Splitu, ali i zadovoljnim gostima koji se uvijek vraćaju. Nude bogat izbor slanih i slatkih palačinki koji se stalno nadograđuje, a osim kod Starog placa njihove delicije mogu se probati na Splitu 3 i u Sinju. 

U svojoj ponudi od nedavno imaju i slane i slatke tosteve za doručak, a novitet su, kažu u ovoj palačinkari, gosti odlično prihvatili. Kako bi bili još dostupniji svojim gostima uveli su i dostavu putem portala Pauza.hr, a Star plac ih uz to i stalno nagrađuje. Pripremili su bogate i zanimljive nagrade koje će Stari plac poklanjati svojim gostima svakog vikenda do Božića, a za nagradu je dovoljno posjetiti njihove stranice Facebooku, a više detalja možete doznati i na njihovom Instagramu.

Svi oni koji odluče posjetiti Palačinkaru Stari plac petkom moći će uživati i u muzici uživo uz Petra Nižetića.

Vaša reakcija na temu