Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poznati pop-up event nakon Madrida, Londona, Lisabona i New Yorka dolazi i u Split

Poznati pop-up event nakon Madrida, Londona, Lisabona i New Yorka dolazi i u Split

'Mare Nostrum' je filozofija mediteranskog života, opuštenog uživanja u odličnoj hrani, prelijepoj klimi te malim stvarima svakodnevice


Slavljenje zajedničkih trenutaka, mediteranskog načina življenja i uživanje u dugim zalascima sunca duboko su utkani u priču o poznatom španjolskom brendu Gin Mare. Zbog toga nimalo ne čudi što su odabrali baš Split kao mjesto u koje će se tijekom ovog ljeta preseliti njihov Mediterranean Rooftop pop-up event. 

Ovaj globalno poznati event po prvi puta dolazi u Hrvatsku i održat će se na terasi splitskog restorana Tin Food & Wine u sklopu centra Mall of Split, na 3. katu. Šarmantna terasa ovog splitskog restorana pretvorit će se u razdoblju od 1. srpnja do 1. rujna u ugodnu ljetnu oazu i mjesto slavljenja momenata i promicanja mediteranske kulture.

- 'Mare Nostrum' je filozofija mediteranskog života, opuštenog uživanja u odličnoj hrani, prelijepoj klimi te malim stvarima svakodnevice. Upravo to je temelj koncepta ovog pop-up projekta koji će realizirati tematski kokteli mediteranskog štiha popraćeni programom gostovanja poznatih hrvatskih barmena, večeri uparivanja hrane s koktelima i glazbenim repertoarom - rekao nam je Toni Nikolić iz digitalne agencije Vizual koja je zadužena za PR i promociju eventa.


Za listu koktela je zadužen nagrađivani barmen i miksolog Marino Karinja iz tvrtke B.A.R. Solutions koji je u suradnji s Gin Mare timom pripremio koktele inspirirane Mediteranom, klimom, vegetacijom i tradicijama ovog podneblja. Osim pića gosti će imati priliku uživati u savršeno uparenim zalogajčićima pripremljenim od strane tima restorana Tin Food & Wine.

Samo otvaranje nas očekuje u srijedu, 1. srpnja, od 19 sati. Tada će se gosti ovog eventa uz slikoviti zalazak sunca, čašicu omiljenog pića i ugodnu mediteransku jazz glazbu imati priliku upoznati s ovim konceptom. Za zabavu je zadužen poznati domaći DJ Matthew Bee koji svojim interesantnim stilskim i glazbenim nastupom redovito ostavlja publiku bez daha. 

- Nakon uspješnog lansiranja ovog eventa u velikim glavnim gradovima poput Londona, New Yorka, Madrida i Lisabona, vrijeme je da provjerimo u kakvom će se svjetlu pokazati i naš Split – dodao je Nikolić.


Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook i Instagram stranicama eventa ili pozivom Tin Food & Wine restorana na broj 021 314 063.

Vaša reakcija na temu