Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pratite ova 3 savjeta i pronađite pozitivnu energiju u svakodnevnim stvarima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pratite ova 3 savjeta i pronađite pozitivnu energiju u svakodnevnim stvarima

Glazba uvijek pomaže u razvijanju nove pozitivne rutine ili pronalaženju zadovoljstva onim što već znate

Ono što će nas vodi kroz sva godišnja doba je dobra energija. Odakle je crpiti? Izvori su mnogi, a potrebno je samo malo kako biste ih pronašli! Od ljubaznih ljudi oko vas, hobija koje volite ili interijera u kojem uživate. Ako želite ostati u dobrom raspoloženju, Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice će vam zasigurno pomoći, jer se savršeno podudaraju s apsolutno svime. Uz ova 3 savjeta saznajte kako pozitivno proći kroz sva godišnja doba u ritmu omiljene pjesme!

Uzrokuje li vam nadolazeće proljeće potrebu za osvježenjem? Savršeno! Mnogi od nas osjećaju se isto i počinju tražiti pozitivnu energiju zbog koje će se osjećati sretno i koja će im pomoći u suočavanju s bilo kojim izazovom. Vrijedi upamtiti da to kako se osjećamo i pristupamo svakodnevnom životu utječe ne samo na nas, već i na našu okolinu. Glazba uvijek pomaže u razvijanju nove pozitivne rutine ili pronalaženju zadovoljstva onim što već znate. Kako zadržati pozitivan stav za nadolazeće mjesece? Otkrijte 3 savjeta kako pronaći dobru energiju oko sebe!

Savjet 1: Osvježite svoje okruženje kod kuće

Dugi zimski mjeseci provedeni u zatvorenom prostoru učinili su svoje i mnogi od nas osjećaju potrebu za osvježenjem i promjenom onoga što nas okružuje. A kada je bolje vrijeme za to nego u proljeće? Dulji dani i više sunca daju nam motivaciju da radimo nove stvari. Vrijedi iskoristiti ovu dozu dobre energije da uredite svoj kućni prostor i dodate mu svježinu. Kako?

Imamo nekoliko ideja! 

1. Čišćenje ormara ili bojanje zidova će vam omogućiti da osvježite svoj stan i svoj um. Novi ukrasi, poput moderne vaze s cvijećem ili plakata vašeg omiljenog filma, odmah će dati element novosti i omogućiti vam da iznova uživate u svom domu.

2. Okušajte se i u brizi za biljke. Za početnike 'vrtlare' sukulenti i sansevijerije pokazat će se idealnim, dok napredniji ljubitelji biljaka mogu posegnuti za kalatejama ili, za one najambicioznije, prihvatiti izazov brige o alokaziji. Svakako, biljke će zagrijati unutrašnjost i dodati šik ugođaj vašem stanu!

3. Mala obnova ili promjena uređenja također mogu biti izvrstan razlog za provođenje vremena s najbližima. A kako biste mogli dobiti više pozitivnosti?

Međutim, spektakularni rezultati ili male promjene koje daju osjećaj 'lakoće' zahtijevaju određeni napor. Prvo započnite s planiranjem. Zatim pripremite potrebne alate, zavucite rukave i krenite na posao puni entuzijazma! No prije nego što prijeđete na dužnosti, potražite prikladan popis pjesama koji će vam pomoći da učinkovito ispunite popis zadataka.

A što se tiče slušanja glazbe, Huawei FreeBuds Pro slušalice pokazat će se idealnima! Kako rade? Uz hibridnu tehnologiju aktivnog poništavanja buke, njihovi mikrofoni okrenuti prema van i prema unutra otkrivaju zaostalu buku izvan uha i u uhu, a zatim dinamički driveri generiraju točne kontra signale. Postižući do 40 dB efekta poništavanja buke, Huawei FreeBuds Pro omogućuje vam da osjetite mir i čistoću.


Savjet 2: Započnite nešto pozitivno novo

Promjena našeg vanjskog okruženja nije sve! Budući da je tako lako i zabavno promijeniti ono što nas okružuje, zašto se ne bismo brinuli i o svojoj nutrini? Kako? U nekoliko jednostavnih koraka i uz podršku modernih tehnologija, poput onih iza Huawei FreeBuds Pro slušalica i njihovog ANC sustava. Dakle, započnimo...

Dobra energija potaknuta je onim što radimo i osobama koje upoznajemo. Možda ste se zainteresirali za novu aktivnost, poput heklanja ili pohađanja grnčarske radionice nakon što ste čuli da netko preporučuje tečaj i razgovara o svojim pozitivnim dojmovima? Mnogo je primjera inspirativnih aktivnosti ili načina za provođenje slobodnog vremena. S novom sezonom vrijedi iskusiti osvježenje i prihvatiti novi izazov. Ne gubite vrijeme razmišljajući i jednostavno pokušajte! U konačnici, stvarni rad daje vam najviše zadovoljstva i solidnu dozu endorfina.

Bez obzira odlučite li se baviti novim sportom, vratiti se slikanju ili pohađati tečaj za doradu namještaja, Huawei FreeBuds Pro u svakom će vas slučaju podržati. Huaweijeve slušalice omogućit će vam da se usredotočite dok otkrivate nove interese. Već isprobavanjem ćete moći izazivati sami sebe i razvijati svoje vještine koje su ključne za dobro raspoloženje. A kako će vas u tome podržati Huawei slušalice? Inteligentno prepoznajući okolne zvukove, Huawei FreeBuds Pro prebacuju način poništavanja buke za prikladnije iskustvo. Ultra, Cozy i General načini rada osmišljeni su tako da vam pruže najudobnije iskustvo slušanja u bilo kojoj situaciji - bilo da se radi o tečaju joge, online likovnoj radionici ili webinaru o origami umjetnosti.


Savjet 3: Zadržite pozitivan duh

Pozitivan stav čini cijeli svijet ljepšim. Zahvaljujući tome, ono što se događa oko nas pobuđuje znatiželju i motivira nas na akciju. Kako zadržati optimizam? Jednostavnije je nego što mislite! Ispostavilo se da je najvažnije pravilo... tjelesna aktivnost. Endorfini proizvedeni tijekom vježbanja imaju blagotvoran učinak na nas, pa nam čak i iscrpljujući trening pruža puno energije i volje za djelovanjem. To je također jednostavan način za postizanje ravnoteže, koja se temelji i na fizičkom i mentalnom zdravlju. U oba slučaja, sport je sjajna opcija!

Volite li vježbati uz zvukove svoje omiljene fitnes liste? Ili pratite videozapise svojih treninga online? Huawei FreeBuds Pro su tu da vam pomognu! Nježna struktura otporna na vjetar u ušima i fluidni mehanički dizajn eliminiraju svaki zvuk uzrokovan trenjem zraka. Slobodno uživajte u povjetarcu dok hodate, trčite i vozite bicikl. Slušalice će vam osigurati besprijekornu vezu, bez obzira na smetnje u okruženju. Kako? Zahvaljujući dizajnu s dvije antene, Huawei FreeBuds Pro pruža široku pokrivenost signalom. Čak i ako je vaš telefon u torbi ili džepu, slušalice i dalje nude stabilnu vezu.

Što je s udobnošću? Ovaj test prolaze sa sjajnom ocjenom! Kompaktno i lagano kućište s pametnim dizajnom čini ih gotovo neprimjetnim u ušima radi veće udobnosti. Štoviše, mekani silikonski čepići dostupni su u 3 veličine. Opcija Test Tip Fit pomaže vam odabrati najprikladnije čepiće koji vam savršeno leže u ušima, omogućujući vam da se usredotočite na svoju pozitivnu energiju bez smetnji.

Ostaje spomenuti izvanrednu bateriju! S uključenim prigušivanjem buke, jedno punjenje donosi vam do 5 sati užitka u omiljenoj glazbi i do 22 sata u kombinaciji s kućištem za punjenje. Svoj pametni telefon ili tablet možete koristiti i za ponovno punjenje kućišta dok ste u pokretu!


Vrhunska udobnost za vrhunsko raspoloženje

Konstantno ometanje nije pogodno za izgradnju pozitivnog načina razmišljanja. Srećom, s Huawei FreeBuds Pro slušalicama sve radi bez ikakvih smetnji. FreeBuds Pro se lako povezuju sa svim pametnim telefonima i pružaju vrhunsko audio iskustvo za sve. Ne samo FreeBuds Pro, već i sve FreeBuds slušalice, uključujući FreeBuds 3 i FreeBuds 3i, su kompatibilne sa svim operativnim sustavima, uključujući iOS i Android.

Uživajte bez potrebe za stalnim prebacivanjem između uređaja. Zahvaljujući bluetooth 5.2 tehnologiji, Huawei FreeBuds Pro mogu se istovremeno povezati s dva uređaja. Zahvaljujući svojoj dvostrukoj vezi koja podržava pametne telefone, tablete, računala i druge pametne uređaje, možete gledati videozapis na tabletu, ali i dalje biti otvoreni za primanje bilo kakvih telefonskih poziva samo pritiskom na obje stapke slušalica.

Postignite pozitivno raspoloženje ovog proljeća uz pomoć Huaweija!

Još jedan vrhunski uređaj koji će vas oraspoložiti

Još jedan uređaj koji će vam pomoći sa svladavanjem svakodnevnih zadataka je i Huawei Mate 40 Pro koji dolazi s Huaweijevom trgovinom aplikacija AppGallery u kojoj je moguće pronaći bogat izbor globalnih, ali i najpopularnijih domaćih aplikacija. Riječ je o flagship uređaju koji donosi se ističe dizajnom, moćnim Space Ring sustavom kamera na poleđini, ali i prvim 5-nanometarski integriranim 5G čipsetom koji osigurava dovoljno snage za sve zadatke, uz još bolji multitasking i energetsku efikasnost. Najnoviji Huawei pametni telefon moguće je pronaći u ponudi prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.999 kn.

Vaša reakcija na temu