Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prijave za najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj uskoro se zatvaraju!

Prijave za najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj uskoro se zatvaraju!

Regata će se održati i ove godine, od 10. do 13. listopada

Prvi Frapa Business Cup održan je 1998. godine. Kao najveća poslovna regata u Hrvatskoj, u kontinuitetu se održavao punih 11 godina, sve do 2009. godine. Svake je godine okupljao oko 600 sudionika. Ovu bogatu tradiciju Marina Frapa Resort Rogoznica odlučio je obnoviti te je u periodu od 4. do 7. listopada 2018. godine samostalno organizirao prvi Frapa Business Cup nakon devetogodišnje pauze. Prošlogodišnja regata donijela je brojne promjene u odnosu na prijašnji model ovog natjecanja pa je pored samog natjecateljskog dijela uključila i bogat popratni program.
Pored napetog natjecateljskog dijela, ekipe očekuju brojna popratna iznenađenja i druženja te uvaženi gosti. Jana, Julius Meinl, Heineken, Hrvatska ratna mornarica... - ovo su samo neka od imena uvaženih sudionika ovogodišnje regate, a doznajemo kako će u ovom natjecanju iz prve ruke uživati i sve natjecatelje bodriti i veleposlanika SAD-a William Robert Kohorst.

Spoj teambuildinga i B2B druženja

Frapa Business Cup na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske, ali i šire te je namijenjen natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacije.

Kroz samo natjecanje članovi ekipa jačaju timski duh, u okolnostima potpuno različitim od onih s kojima se susreću u svakodnevnom radu. S druge strane, tu su i popratna druženja te zanimljive radionice, kroz koje se sudionici mogu bolje upoznati, razmijeniti kontakte i lakše ostvariti buduću suradnju. Na ovaj način, Frapa Business Cup otvara brojne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima.

Organizatoru su se ove godine ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate.

Prijave su otvorene do 30. rujna

Detalji natjecateljske rute bit će poznati desetak dana prije održavanja same regate. Ono što zasigurno znamo jest da će natjecatelji jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru.

Više detalja o ovom događaju potražite na sljedećem linku, a više informacija saznajte pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr.

Vaša reakcija na temu