Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prije 40 godina je izabrana među 'top 15' najljepših žena svijeta, a mladolik izgled može zahvaliti i ovom tretmanu...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Prije 40 godina je izabrana među 'top 15' najljepših žena svijeta, a mladolik izgled može zahvaliti i ovom tretmanu...

Ana Sasso koristi uređaj za pomlađivanje koji obožavaju svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Eve Longorije, Lindsay Lohan i Jessice Simpson

Splićanka Ana Sasso oduvijek je osvajala svojom ljepotom i šarmom. Prije 40 godina kao Miss Jugoslavije ušla je u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta. I dalje slovi kao jedna od najljepših missica koje su nas predstavljale na izboru ljepote. Privatno, nije je toliko fascinirao modni svijet.

- Nisam nikad gledala na sebe kao miss. Ja sam se otimala tim nagovaranjima da uopće idem na taj izbor. Imam jako lijepe uspomene iz tog vremena, ali isto tako imam to jedno breme ružnih stvari koje su se meni, a znam i nekim drugim curama koje su imale titulu, događale - rekla je za IN Magazin.

Danas, 40 godina kasnije, živi mirnim životom u Samoboru, u braku je s kirurgom Hrvojem Tomasovićem. Kaže da joj uloga supruge pristaje savršeno, da je kućanica, osoba koja voli da je sve oko nje na svojem mjestu.

Splitska misica i dalje izgleda fenomenalno, njegovano i atraktivno. Za sve je, kaže, zaslužan zdrav život, tjelovježba i dobri geni. Iako je u mladosti bila opterećena time da mora uvijek izgledati odlično, s vremenom je shvatila da ta opterećenost izgledom ne vodi nigdje. Naglasak stavlja na prirodni izgled, uz redovnu njegu i adekvatne tretmane prilagođene njenoj koži. Osim što je njega o koži uklopljena u njenu obveznu dnevnu rutinu, svoje partnere, kad je briga o ljepoti u pitanju, pronašla je u splitskoj poliklinici MakeOver u koju odlazi na tretmane.

Fotogalerija: Poliklinika MakeOver

Uhvatili smo je prilikom posjeta Poliklinici MakeOver, gdje je  isprobala novi revolucionarni uređaj koji joj pomaže održati njegovan, zategnut i mladolik izgled. 

U pitanju je uređaj za pomlađivanje koji obožavaju svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Eve Longorije, Lindsay Lohan i Jessice SimpsonMorpheus 8 je trenutno broj 1 anti-age uređaj na svijetu koji nema konkurenciju kada su tretmani kože u pitanju - pomlađivanje kože, remodeling lica i oblikovanje tijela. 

Iz tog razloga  Ana Sasso se odlučila upravo na ovaj neinvazivni tretman pomlađivanja. 


Došla je na poziv vlasnice poliklinike, Biljane Mančić, koja je s ponosom istaknula: 

- Naš glavni cilj je kontinuirano raditi na usavršavanju naših usluga te pratiti svjetske trendove. Morpheus 8 pokazao se najučinkovitijim uređajem na tržištu. Rezultati su uistinu izvanredni te nas zato nas ne čudi veliki interes za te tretmane. Posebne pakete složili smo i za naše klijente iz ostalih dijelova Hrvatske, ali i iz cijele regije. Za njih osiguravamo i smještaj u našim luksuznim sobama te jamčimo maksimalno ugodno iskustvo.

Vaša reakcija na temu