Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Promotivne akcije za kupnju najpopularnijih BMW modela

Promotivne akcije za kupnju najpopularnijih BMW modela

Izvrsne prilike u Tomić & Co. poslovnicama na lokacijama Split i Zadar za kupnju modela Serije 3 i X1 s bogatim paketom opreme

U Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija u kojoj su najpopularniji BMW modeli s bogatim ADVANTAGE paketom opreme sada dostupni po promotivnim cijenama. Odvezite svoj novi BMW serije 3 već od 286.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Ponuda se odnosi na modele BMW 318d, 320d i 320d xDrive opremljene bogatim ADVANTAGE + paketom opreme. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Dalmaciji, po uvjetima kojim kupci definitivno dobivaju više. Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, tako sada može biti vaš u roku od svega nekoliko dana uz brojne dodatne pogodnosti i opremu.

Kako bi za nadolazeću ljetnu sezonu bili spremniji nego ikada prije, po promotivnoj cijeni dostupan je i novi BMW X1 - jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Atraktivni BMW X1 sDrive18d ADVANTAGE dostupan je za 267.000 kuna, također uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Bilo da se odlučite za legendarnu 'trojku' ili fleksibilan i dinamičan BMW X1 riječ je o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta. Osim promotivnih cijena, gratis BMW Service Inclusive servisnog paketa u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Za sve navedene modele raspoložive su različite mogućnosti financiranja, poput opcije 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR koji omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu.

Kupnja novog vozila s 0% učešća i 0% troška obrade kredita dostupna je u okviru modela financiranja naziva 'BMW 4 YOU' putem operativnog leasinga s ostatkom vrijednosti u trajanju 60 mjeseci te uz predviđeni ostatak vrijednosti definiran ograničenjem godišnje kilometraže do 20.000 km ili ukupno 100.000 km. Osim toga, promotivna cijena vozila uz gratis servisni paket uvećava se za BMW REPAIR INCLUSIVE paket produljenog jamstva na 4 godine odnosno 200.000 km, ovisno što prije nastupi.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Splitu, na adresi Dubrovačka 1, te u Zadru na lokaciji 84. gardijske bojne HV Termiti 49. Putem telefona ili on-line obrasca rezervirajte besplatnu testnu vožnju omiljenog BMW modela ili ugovorite termin servisa. Budite potpuno spremni za nadolazeću ljetnu sezonu i uživajte u bezbrižnoj mobilnosti.

Dodatne informacije o najpopularnijim modelima potražite na poveznicama:

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-09-09-serija3_advantage.html

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-07-09-x1_advantage.html

Vaša reakcija na temu