Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prvi pogled na Lamborghini Revuelto u Hrvatskoj: Spektakl sportskih automobila koji se ne propušta!

Prvi pogled na Lamborghini Revuelto u Hrvatskoj: Spektakl sportskih automobila koji se ne propušta!

Doživite adrenalin i luksuz na jedinstvenom Boutique eventu

Ovog četvrtka, 26. rujna, od 16 sati, Z centar postaje domaćin vrhunskog Boutique eventa, na kojem će ljubitelji sportskih superautomobila imati priliku uživo vidjeti najnovije superautomobile koji pomiču granice tehnologije i dizajna. 


Središnja atrakcija eventa je, bez sumnje, Lamborghini Revuelto. Ovaj superautomobil ima nevjerojatnih 1015 konjskih snaga, zahvaljujući inovativnom V12 motoru s hibridnom tehnologijom, što ga čini jednim od najsnažnijih automobila koje je Lamborghini ikada proizveo. Publika će imati priliku doživjeti čudo tehnologije, uživati u futurističkom dizajnu i osjetiti vrhunsku eleganciju osmišljenu do najsitnijih detalja.


Osim Lamborghini Revuelta, Auto Sport Adria pripremila je  i cijelu plejadu rijetko viđenih superautomobila koji će biti izloženi sve do petka, 27. rujna 2024., kada će u 10 sati ujutro napustiti Z centar pod policijskom pratnjom, što jamči unikatan prizor karavane spektakularnih automobila koji će zasigurno privući pažnju Zagrepčana.


Pravi adrenalinski trenuci čekaju vas i na privatiziranom aerodromu Mali Lošinj, gdje će se organizirati Time Attack Battle i Drag Race. Aerodrom će biti pretvoren u trkaću pistu, a posjetitelji će uživati u pravom automobilskom spektaklu uz gastronomske užitke.


Ekskluzivni boutique event, nastavak je serije prestižnih događaja kojima Auto Sport Adria već godinama privlači ljubitelje oktana iz cijelog svijeta. 


Zato posjetite Z centar i ne propustite doživjeti jedinstvenu simbiozu luksuza i brzine koja nikog ne ostavlja ravnodušnim! 


Za najnovije informacije, zapratite Auto Sport Adria na Instagramu i Facebooku.

Vaša reakcija na temu