Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Da'Mar: Gurmanski blagdanski stol bez grižnje savjesti

Restoran Da'Mar: Gurmanski blagdanski stol bez grižnje savjesti

Ukoliko organizirate poslovni domjenak, pravi je čas da rezervirate prostor, pobrinete se da hrana bude ukusna i kvalitetna, atmosfera ugodna, a dekoracije decentne, ali efektne

Najveće odbrojavanje u godini već je počelo. Ono do Božića. A s početkom Adventa kreće i sezona božićnih poslovnih domjenaka pa se treba dobro organizirati i sve pažljivo upisati u kalendar. Ukoliko sami organizirate poslovni domjenak, pravi je čas da rezervirate prostor, pobrinete se da hrana bude ukusna i kvalitetna, atmosfera ugodna, a dekoracije decentne, ali efektne.

Ako se vi ili netko od kolega već unaprijed grozi prosinačkih druženja, u strahu od kalorija i blagdanskog debljanja, imamo za vas sjajnu vijest! Naime, u ukusnoj hrani od sezonskih, lokalno uzgojenih namirnica može se uživati i bez grižnje savjesti. U restoranu Da'Mar splitskog hotela Marvie chef Martin Grubiša i njegov tim osmislili su i za vas s veseljem pripremaju niz slasnih blagdanskih jela te slanih i slatkih zalogaja koji će zaokružiti svaki vaš poslovni domjenak ili nešto intimnije druženje s poslovnim partnerima, kolegama i prijateljima. Blagovanje na Da'Maru neće vas opteretiti, ali nećete ostati ni zakinuti za užitak. U čemu je tajna?

U hotelu Marvie apsolutni je prioritet sveukupna dobrobit gostiju. Ta se misija uspješno prenosi i na njihovu kuhinju te na vaše tanjure. Chef Grubiša kontinuirano istražuje, inspirira se, uči i kreira nove recepte kojima zadovoljava želje i najzahtjevnijih gostiju. Njegov je odabir savršena ravnoteža najkvalitetnijih sastojaka lokalnog porijekla, često iz organskog uzgoja i bez glutena, u beskompromisnoj službi užitku za nepce. Dopustite mu da vas iznenadi maštovitim kombinacijama, među kojima ćete pronaći i neke od omiljenih blagdanskih klasika u modernijem, ali jednako ukusnom izdanju. 


Ove godine, za blagdanske poslovne domjenke pripremili su dvije jednako atraktivne opcije. Ako preferirate sjedeću večeru, u Da'Maru možete ugostiti od jedne do 60 osoba i blagovati u tri ili četiri slijeda. Prema riječima chefa, uz jela iz standardne ponude restorana, na blagdanskom su se meniju našli i neki noviteti: 

- Za svečana poslovna okupljanja možemo ponuditi nekoliko sezonskih kreacija kao što je filet bakalara u kelju, srneći gulaš s domaćim njokima od batata, domaće raviole sa suhim vrganjima, a tu je i krem juha od tikve. Koristimo lokalno uzgojene, visoko kvalitetne namirnice na vrhuncu sezone kako bi našim gostima pripremili pravi gurmanski doživljaj - zaključio je chef Grubiša.

Za manje formalna poslovna okupljanja do 80 uzvanika u Da'Maru možete odabrati opciju švedskog stola na kojem će se naći sva raskoš ponude ovog vrhunskog restorana. Birana predjela, zatim prvoklasna jadranska svježa riba, bakalar, losos i tuna, biftek, nježno meso domaće peradi, teletina, domaća ručno rađena tjestenina i njoki te mnoštvo zimskog lisnatog i korjenastog povrća i svježeg začinskog bilja zadovoljit će baš sva nepca. Dodajmo tome da u Da'Maru misle i na one koji se iz zdravstvenih ili dijetetskih razloga odlučuju na prehranu bez glutena jer kao što je poznato Da'Mar je jedino mjesto u gradu gdje možete sjesti na bezglutensku večeru u nekoliko sljedova. Ovdje jako paze i na vegane kojima ćete napokon omogućiti ravnopravnu gozbu.

Uživajte u izvornim okusima koji će vas razvredriti, osnažiti i ostaviti vam dovoljno snage i elana za najbolje plesne podije u gradu! Živjeli!

Rezervacije na broj 021 279800
Web: Marvie hotel 
Vaša reakcija na temu