Nakon uspješne sezone, hotel Salona Palace predstavlja novi jelovnik, nadopunjen svježim proizvodima lokalnih dobavljača s posebnim naglaskom na kvalitetno meso hrvatskog podrijetla. Novouređeni prostor, nalik na rimsku konobu, idealna je kulisa za poslovna druženja ili intimne večere uz vrhunski roštilj i vinsku kartu najboljih hrvatskih vina.
- Prilikom izrade jelovnika ideja vodilja bila je kvaliteta bazirana na lokalnim i domaćim namirnicama te zavidnom kolekcijom steakova od mesa hrvatskog uzgoja. Cilj nam je ponuditi visoku kvalitetu uz vrlo povoljnu cijenu, a priču zaokružuje kvalitetnom uslugom kako bi vaše zadovoljstvo bilo potpuno - poručuju iz restorana Tusculum garden.
Iz jelovnika izdvajaju: domaći pršut i sir, rižote i tjestenine na dalmatinski, jela s roštilja s mesom hrvatskih farmi i eko uzgoja. Posebno su ponosni na vlažno odležani ramstek, rib eye steak i steak crne svinje s prilogom i umakom po izboru, a pravi dragulj ovog jelovnika je 330 gramski biftek 'Tusculum'.
- Stari Rimljani izabrali su Salonu kao mjesto za svoje čuvene gozbe i odmor od stresa, a za vaše svakodnevne gozbe i bijeg od stresa tu su restoran Tusculum i wellness hotela Salona Palace. U fantastičnom ambijentu našeg restorana nudimo i organizaciju poslovnih ručkova, večera, proslava, raznih obljetnica i evenata - poručuju iz restorana Tusculum garden.
Nalaze se u Ulici don Frane Bulića 87, a dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na broju 021/250-900.