Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Samo u hotelu Marvie - nove dnevne wellness ulaznice uz zdravi 'twist' u tri slijeda

Samo u hotelu Marvie - nove dnevne wellness ulaznice uz zdravi 'twist' u tri slijeda

Provedite dan uz bazen, masažu i saunu, istražite gluten-free specijalitete restorana Da’Mar u tri slijeda po promotivnoj cijeni

Ako ste razmišljali jedan dan posvetiti isključivo sebi i svome tijelu te kušati zdrave specijalitete, onda bi novi Marvie Hotel & Heath wellness paketi mogli biti pravo rješenje za vas. Riječ je o drugačijim dnevnim i mjesečnim ulaznicama, pomno dizajniranim za pružanje potpune relaksacije, a koje vam ujedno pružaju mogućnost da po promotivnoj cijeni od 125 kuna uživate u specijalitetima u tri slijeda hotelskog gluten-free restorana Da’Mar.

Naime, svi korisnici ovogodišnjih dnevnih ili mjesečnih wellness ulaznica imaju pravo iskoristiti dodatne pogodnosti. To znači da se prije ili poslije bazena, sauna i masaža možete ugodno smjestiti unutar Da’Mar restorana ili na pripadajućoj terasi te kušati gluten-free jela u tri slijeda po izboru chefa kuhinje Martina Grubiše

U nastavku pobliže upoznajte wellness prilike koje vam donose Bonaca, Maeštral, Levanat, Bura i Zefir.

Dnevna ulaznica Bonaca vam omogućuje da provedete bezbrižan dan u Renevie wellness zoni hotela Marvie i tako pronađete rutu do unutarnjeg balansa, a uključuje korištenje unutarnjeg bazena, jacuzzija, sauna, teretane i relax zone po cijeni od 175 kuna po osobi. Bonaca, kao i ostale dnevne i mjesečne članarine, korisnicima stavlja na raspolaganje besplatan parking te korištenje ručnika za bazen i teretanu. Ova ulaznica ima i svoju mjesečnu varijantu čija cijena iznosi 850 kuna.

Pravi dašak osvježenja donosi Maeštral, dnevna ulaznica koja unutar cijene od 420 kuna osim korištenja unutarnjeg bazena, jacuzzija, sauna, teretane i relax zone, sadrži i opuštajuću Aqua Med masoterapijsku masažu u trajanju od 60 minuta, koja uz pomoć specifičnih, dubokih, sporih pokreta ruku, laktova i podlaktice obnavlja vitalnu energiju, opušta mišiće, potiče cirkulaciju i metabolizam te ispravlja držanje


Za aromatično plovljenje kroz tjedan tu je dnevna ulaznica Levanat, uz koju dan možete provesti koristeći prednosti unutarnjeg bazena, jacuzzija, sauna, teretane i relax zone, ali i aromamasaže u trajanju od 60 minuta, po jedinstvenoj cijeni od 420 kuna. Uz eterična ulja intenzivnog mirisa dobivena ekstrakcijom iz ljekovitog bilja, ovaj tip masaže pročišćava dišne puteve, umiruje, djeluje antiseptički i anticelulitno.

Ako tražite iskonsko osvježenje tu je dnevna ulaznica Bura, koja uključuje sportsku ili medicinsku masažu u trajanju od 60 minuta, a namijenjena je svima koji žele pripremiti tijelo na fizičku aktivnost ili dubinski opustiti mišiće nakon velikih fizičkih aktivnosti, odnosno ukloniti medicinske probleme, kao što su bolovi i napetost u leđima, miogeloze i otekline. Unutar cijene od 480 kuna uključeno je i korištenje unutarnjeg bazena, jacuzzija, sauna, teretane te relax zone. Baš kao i dnevna ulaznica Bonaca, Bura ima i svoju mjesečnu varijantu čija cijena iznosi 1200 kuna.


Među novim paketima nalazi se i Zefir, dnevna ulaznica za dvije osobe, koja u cijenu od 740 kuna osim korištenja unutarnjeg bazena, jacuzzija, sauna, teretane i relax zone nudi i opuštajuću Aqua Med masažu u trajanju od 60 minuta.


Marvie Hotel & Heath donio je novost i udahnuo dašak svježine u splitsku ponudu dnevnih wellness ulaznica, koje možete koristiti svakoga dana od 07:00 do 20:45 sati. Ako vas zanimaju dodatne informacije kontaktirajte wellness@marviehotel.com ili nazovite 021 279 844.

Vaša reakcija na temu