Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlato!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlato!

'Medalje za izvrsnost i kvalitetu proizvoda su nam svakako potvrda da znamo gdje vodi naš put'

Ove je godine čak sedam Gavrilović proizvoda osvojilo zlatnu medalju za izvrsnost i kvalitetu, koje dodjeljuje prestižna njemačka organizacija DLG.

Osim renomiranih trajnih Gavrilovićevih salama, poput Zimske salame, Čajne i Srijemske kobasice, najbolje ocjene stručnjaka odnijele su nove paštete asortimana Gavrilović, Paštete Art.

DLG krovna europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, na osnovi iznimno zahtjevnih senzoričkih ispitivanja, dodijelila je zlatne medalje Gavrilovićevoj Zimskoj salami, Čajnoj kobasici, Srijemskoj kobasici te novoj proizvodnoj liniji pašteta Gavrilović, pašteta Art; i to Kokošjoj Classic, Pilećoj Roasty, Pilećoj Classic te ribljoj pašteti od Tune.

- Medalje za izvrsnost i kvalitetu proizvoda su nam svakako potvrda da znamo gdje vodi naš put. Posebno ističemo činjenicu da smo ove godine dobili čak sedam zlatnih DLG medalja, a čime smo nadmašili dosadašnje uspjehe u DLG ocjenjivanju. Sve to govori, ne samo da je riječ o vrhunskim proizvodima, već da kontinuirano usavršavamo izvrsnost i kvalitetu, te kvalitetu i ponovno kvalitetu Gavrilović delicija - izjavio je Mario Zbiljski, direktor sektora prodaje i marketinga, te zaključio izjavom: 'Gavrilović i točka!'

Vaša reakcija na temu