Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Spa Ceylon otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj

Spa Ceylon otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj

Splitu je pripala čast da među prvim gradovima u Europi dobije svoj ekskluzivni dućan i to u najvećem trgovačkom centru u regiji - Mall of Split

Spa Ceylon, vodeći svjetski brend u izrazito rastućem segmentu wellnessa, otvorio je u Hrvatskoj svoju prvu trgovinu prirodne kozmetike temeljenu na principima ajurvede! 

Jedinstven je to koncept koji objedinjuje drevnu mudrost ajurvede, prirodne sastojke i vrhunske profesionalne spa rituale. Svojim inovativnim konceptom Spa Ceylon omogućuje kupcima jedinstveni doživljaj luksuznog wellnessa s potpuno prirodnim sastojcima. 

Tvrtka je posvećena u potpunosti ekologiji, etičkom načinu proizvodnje, autentičnim formulacijama podrijetla ajurvede, sve u cilju održivog razvoja i dobrobiti za čovjeka i zajednicu. Stoga  zadnjih godina  i pobire sve važnije nagrade na svjetskim izborima u segmentu luksuznog wellnessa.

Spa Ceylon trenutno proizvodi preko 500 potpuno prirodnih ajurvedskih proizvoda za osobnu njegu, make-up i wellness,  te kućne arome. Kompletan asortiman uključuje prestižne preparate za njegu lica, tijela i kose, te brojne proizvode za stvaranje ugođaja kućnog wellnessa. 

Brand Spa Ceylon osnovala su braća Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya u svibnju 2009. godine i u deset godina postojanja postao je globalna zvijezda u luksuznom wellness sektoru.  Danas je brand prisutan u više od 50 gradova, u 17 zemalja, na gotovo svim kontinentima i uskoro dostiže brojku od 100 otvorenih trgovina i wellness centara diljem svijeta.

Prva Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj, ujedno 97. u svijetu, upravo je svečano otvorena u Splitu. Time se Split upisao na kartu ekskluzivnih lokacija kao što su Colombo, Tokio, Osaka, Moskva, Melbourne, Singapur, Seul, Kuala Lumpur, Mumbai, Karachi, Sofija i drugi. 

U kolijevci brenda, Šri Lanci danas posluje preko 30 vrhunski opremljenih trgovina, od kojih mnogi u svom prostoru sadrže luksuznu wellness i spa zonu. U idućoj godini očekuje se ekspanzija u Europi, a poslovanje se širi i na SAD. Niz tradicionalnih formula, osuvremenjenih i upakiranih u vrhunski dizajn  privlače sve više kupaca diljem svijeta.

Čvrsto ukorijenjen na globalnom wellness tržištu, Spa Ceylon uživa prestižni status jednog od najvećih azijskih brandova, a osnivači tvrtke Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya dobitnici su nagrade za vodeće poslovne lidere u ovom segmentu i izabrani su među top 100 poslovnih lidera u Aziji za 2018.godinu. 

U višestruko nagrađivanom asortimanu brenda posljednja u nizu nagrada pripala je liniji proizvoda Virgin Coconut, kao najboljem novom proizvodu za njegu kože.  Luksuzna ponuda inovativne linije Sleep u posljednje četiri  godine dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i višestruki je pobjednik na dodjeli nagrada  World Luxury Spa Awards.

- Izuzetno smo zadovoljni što je Hrvatska postala druga zemlja u Europi koja je otvorila brendiranu trgovinu Spa Ceylon, te postala našim 97. dućanom u svijetu. Trgovački centar Mall of Split savršeno je mjesto za smještaj prve hrvatske Spa Ceylon trgovine, jedan je od najvećih trgovačkih centara u regiji za koje smo uvjereni da će ljudi iz Hrvatske i zemalja uživati u Spa Ceylon doživljaju. Koristim ovu priliku zahvaliti se svojim hrvatskim partnerima i poželjeti  im sve najbolje u njihovom poslovnom pothvatu. Posebno bih naglasio  da su njihovi napori da se ova predivna trgovina otvori u samo šest mjeseci od prvog susreta s nama izuzetni te su ujedno i svjedočanstvo njihove posvećenosti da ovaj brend podijele s cijelom Hrvatskom. Uvjereni smo da će i hrvatski kupci prepoznati kvalitetu prirodnih proizvoda sa Šri Lanke te uživati u vrhunskom doživljaju  luksuznog kućnog wellnessa kojeg pruža Spa Ceylon - kazao je, povodom otvaranja prve brendirane trgovine u Hrvatskoj, Shalin Balasuriya i svima poželio dobrodošlicu. 

Vaša reakcija na temu