Split je dobio novo mjesto sa savršenim pogledom na more

Split je dobio novo mjesto sa savršenim pogledom na more

Jedinstveni pop-up bar Corona Sunsets Session nalazi se na krovu hotela Cornaro

Jedinstveni pop-up bar Corona Sunsets Session idućih deset dana bit će omiljena destinacija Splićana i brojnih gostiju. Ležaljke, pivo uz koje obavezno ide kriška limete kao i Corona kokteli privukli su brojne na najskrovitiji splitski krov s pogledom na povijesnu jezgru grada, more i otoke te posjetiteljima pružili jedinstveno iskustvo uživanja u slikovitom zalasku sunca. Smješten u centru grada na krovu hotela Cornaro, nedaleko Dioklecijanove palače, Corona Sunsets Session nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put stigao je u Split. 

Barovi na krovovima zgrada u svijetu su već neko vrijeme hit pa je i Split kao omiljena ljetna destinacija brojnih domaćih i stranih turista, dobio svoju inačicu sa savršenim pogledom. Neuobičajeno mjesto ispijanja osvježavajuće Corone na krovnoj terasi hotela Cornaro uz DJ ritmove posjetili su i brojni poznati: Ana Gruica, Žanamari Perčić, Ivo Perkušić, Krešo Kulašin, Ana Opačak, Tomislav Čubelić, Horvat Čagalj, Sonja Dvornik i drugi te tako hladnom Coronom nazdravili novom kul mjestu u gradu pod Marjanom. 

Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, maštovito uređen bar kao najbolja lounge zona u nadolazećim ljetnim danima bit će idealna lokacija za afterwork opuštanja i popodnevna druženja Splićana i mnogobrojnih turista. Globalno poznati event u svoja je dva zagrebačka izdanja osvojio ljubitelje Corone, ali i društvene mreže, a predivna terasa u samoj blizini splitske rive zaslužuje posjet i bijeg od svakodnevice. 

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je otvoren od četvrtka, 2. kolovoza, do subote, 10. kolovoza svakog dana od 17 do 24 sata na krovu hotela Cornaro, u Ulici kralja Tomislava i Sinjska 6. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare