SPLIT MAKEOVER TIM 'Usrećili smo dvije predivne i jake žene koje su zaslužile u potpunosti ovaj dar'

SPLIT MAKEOVER TIM 'Usrećili smo dvije predivne i jake žene koje su zaslužile u potpunosti ovaj dar'

Margitu Pionić i Nadu Prološčić prepustili smo vrijednim rukama beauty stručnjaka

U suradnji Dalmatinskog portala i dizajnerice Diane Rađe organiziran je 'Split makeover'. Odabrali smo dvije kandidatkinje koje su od tima stručnjaka na poklon dobile razne beauty tretmane. Margitu Pionić i Nadu Prološčić prepustili smo vrijednim rukama, a rezultat je oduševio naše kandidatkinje, kao i cijeli tim. Za vraćanje lijepog osmijeha bila je zadužena dr. Diana Plazonić, tako je gospođi Nadi napravljen 'smile makeover'.

- Kompozitnim ljuskicama i za samo dva sata promijenjena joj je boja, oblik i položaj zubi, a nedostatak bočnih zubi saniran je protetskim radom. Gospođi Margiti zbog zdravstvenih razloga nismo smjeli raditi invazivne tretmane, pa smo se odlučili za 'TC plus' preparat nove generacije koji ima duboki bio stimulativan učinak na kožu zahvaljujući trikloroctenoj kiselini koja je, u ovom preparatu u formi gela, stabilizirana koničnom i mandeličnom kiselinom. Rezultat je bio odmah zamjetna u vidu svježine kože lica, vrata i dekoltea - kazala nam je doktorica Plazonić.

Za frizuru i promjenu boje bio je zadužen frizerski studio Keko, koji je svojom profesionalnošću i savjetima dokazao zašto je jedan od najboljih u Splitu. Ruke i nokti naših dama zablistale su u La Mari studiju, koji je ujedno bio zaslužan i za make up. Cijelu priču zaključila je splitska dizajnerica Diana Rađa koja je posljednji 'touch' dala odabranim kandidatkinjama.

- Nada je zablistala u punom sjaju u haljini iz kolekcije 'Dama', a Margita iz kolekcije 'Buntovna'. Cijelu priču od samog početka prolazila sam s kandidatkinjama te njihovo oduševljenje novim izgledom najveće mi je zadovoljstvo, kao i cijelom timu. Ovim putem zahvalila bih se doktorici Diani Plazonić na izuzetnoj profesionalnosti, timu Keko i La Mari studiju što su podržali moju ideju, a posebno što smo usrećili dvije predivne i jake žene koje su zaslužile u potpunosti ovaj makeover - zaključila je dizajnerica koja stoji iza brenda 'Angel1111'. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare