FOTOGALERIJA: Splitski 'Buba Bu Design by Gorana Milaković' predstavio se Zagrepčanima

FOTOGALERIJA: Splitski 'Buba Bu Design by Gorana Milaković' predstavio se Zagrepčanima

Ovoga puta Buba Bu predstavila je jako nosive kreacije za poslovne, odvažne i trendi dame - kazala nam je splitska dizajnerica

Na prvom Zagreb Fashion Destination u Tvornici kulture svoje kreacije predstavio je i splitski brend Buba Bu Design by Gorana Milaković.

- U novoj kolekciji prevladavaju topli tonovi koji su neizbježni ove sezone. Ovoga puta Buba Bu predstavila je jako nosive kreacije za poslovne, odvažne i trendi dame. Sve pohvale organizatorima, posebice Tonču Šundovu, atmosfera i ambijent zaista su bili svjetski - kazala nam je splitska dizajnerica.

Prvi dan, osim Buba Bu, svoje kreacije predstavili su Hippy Garden, kojem je ujedno i pripala čast da otvori manifestaciju, Stolnik, Les Emaux, Callegari, Identity by Igor Djuga i Lore, dok su drugi dan modne revije izlagali Lokomotiva by Lana Puljić, Martina Herak, Ivana Cvrlje, Kayra Design by Eni Slosar, Showroom by Antonela Gregorović i Martina Felja.

Za savršene frizure modela i druge je večeri bio zaslužan službeni hair service KEUNE team, dok su se za šminku pobrinuli kreativci Callegari škole.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare