Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STIGLA JE U SPLIT! Jednostavno dovedite svoje tijelo do savršenstva
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

STIGLA JE U SPLIT! Jednostavno dovedite svoje tijelo do savršenstva

Najnovija jedinstvena tehnologija za brzo uklanjanje masnih naslaga i zatezanje kože

Dugo iščekivanje se isplatilo. Iako je zagrijavanje i topljenje masnih stanica kao i smrzavanje cryolipolizom već dobro poznata metoda smanjenja obujma donosimo nešto potpuno novo. Oni koji su isprobali ovu metodu iz prve ruke svjedoče o nikada bržem nestanku masnih stanica. 

- Razgovarajući s klijenticama na konzultacijama većina se osim viška masnog tkiva tužila i na celulit te opuštenu kožu. Praćenjem rezultata uveli smo kombinaciju dva najtraženija aparata i podigli uspješnost tretmana za tri puta - poručila je dr .med. Anđela Prolić iz poliklinike Dermamed u Splitu.

ONDA je aparat s najnovijom tehnologijom koja mikrovalovima brzo uništava masne stanice, zateže kožu te djelovanjem na vezivno tkivo i produkciju kolagena uklanja celulit.


- Jako hlađenje sonde na površini kože omogućava ispuštanje velike energije 'cool waves' mikrovalova i zagrijavanje potkožja čiji se rezultat ne može mjeriti s niti jednim aparatom do sada. Na ugrijano tkivo i već razmrvljenu masnoću primjenjujemo dobro poznati Coolsculpting ili Cool 360 koji zamrznu masne stanice koje nakon toga brzo odumiru, a koža se djelovanjem prethodnog tretmana jako zategne - objasnila je Prolić.

Na ovaj način najbrže se rješava problem viška masnih naslaga, celulita i opuštene kože, potpuno bezbolno i nježno. Analiza tijela i besplatne konzultacije u poliklinici Dermamed omogućavaju pronalazak idealnog tretmana i odgovor na sva pitanja koja vas muče. 

Kako funkcionira tretman?

ONDA masne stanice najprije jako zagrije svojim coolwaves jedinstvenim načinom rada, ošteti ih i razbije na sitne dijelove, a zatim ih brzo zamrzavanje potpuno uništi. 

Time postižemo ono što do sada nije bilo moguće:

1. Trostruko veći i brži učinak smanjenja masnog tkiva

2. Istovremeno zatezanje tkiva

ONDA je najnoviji aparat koji svojim površinskim hlađenjem i mikrovalovima vrhunski uklanja masne stanice, celulit i zateže kožu. Coolsculpting - Cryolipoliza smrzava masne stanice i tako ih uništava.

Ovim  novim dokazano djelotvornim postupkom ONDA mikrovalova i Cryolipolize, riješite se masnoće i celulita na trbuhu, nogama, rukama, stražnjici te podbratku uz istovremeno zatezanje kože. 


Učinci tretmana:

• Masne stanice trajno su odstranjene

• Brzo djeluje

• Oblikuje tijelo i pomaže u smanjenju težine

• Zateže kožu

• Uklanja celulit 

• Pospješuje metabolizam

• Postupak je bezbolan

Želite li saznati više o tretmanu poliklinika Dermamed za vas je pripremila besplatnu analizu tijela kako bi vidjeli što i koliko tretmana je potrebno za željeni rezultat.

Ispunite kontakt obrazac i očekujte naš poziv. 

Poliklinika Dermamed, Poljička cesta 28b, 2. kat, Split, 021/785-828, info@dermamed.hr, www.dermamed.hr .

Vaša reakcija na temu