Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Što sve donose nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice?

Što sve donose nove Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice?

AI tehnologija, čist zvuk, jednostavna povezivost i prekrasan dizajn

Najnovije Huaweijeve bežične slušalice FreeBuds Pro 2 nastale su u suradnji s tvrtkom Devialet, a nedavno su se našle i na lokalnom tržištu. Slušalice su opremljene dugotrajnom, izdržljivom baterijom i ergonomski se prilagođavaju gotovo svakom uhu uz pomoć tri veličine silikonskih jastučića. No, bez obzira na svevremenski dizajn, moćnu bateriju ili brzo i pametno povezivanje s drugim uređajima, većinu audiofila najviše zanima napredna tehnologija unutar ovog Hi – Fi diva.

1.  Zvuk visoke rezolucije

Najveća novost i najnaprednija značajka FreeBuds Pro 2 slušalica je dvostruki zvučni sustav visoke rezolucije ili 'Ultra-hearing True Sound Dual Driver'. Ova značajka kombinira rad dva drivera što rezultira da uz FreeBuds Pro 2 korisnici čuju svaku notu i zvuk na najautentičniji način, uvelike proširujući raspon frekvencijskog odziva. FreeBuds Pro 2 dolazi s preciznijom i ravnom glasovnom zavojnicom te pruža čiste visoke tonove do 48KHz i podtonove iznad 9 KHz. Dinamički driveri s četiri magneta od 11 mm povećavaju pogonsku snagu za 30% u usporedbi s onom na prethodnom modelu, dajući 14 Hz snažnog basa.

2.  Audio certifikati

Što se tiče audio značajki, FreeBuds Pro 2 uz podržani LDAC™ kodek visoke razlučivosti nose i HWA i Hi-Res Wireless Dual HD audio certifikate. Nevjerojatno brz prijenos do 990 kbps dokazuje da ove audio jedinice pružaju svojim korisnicima bogat repertoar zvuka i detalja koji daleko nadmašuju slušni raspon prosječnog korisnika.

3.  Trostruki mikrofoni za dubinsko aktivno uklanjanje buke

Osim tehnološki naprednih značajki vezanih za kvalitetu zvuka, Huawei uz FreeBuds Pro 2 nastavlja postavljati nove standarde i za dubinsko aktivno uklanjanje buke. Ovaj revolucionarni sustav, tehnički označen ANC, dolazi s tri visoko osjetljiva mikrofona te povećava prosječnu dubinu aktivnog uklanjanja buke za 15% u usporedbi s FreeBuds Pro i doprinosi širem frekvencijskom rasponu (50 Hz – 3.000 kHz), s maksimalnom dubinom ANC-a do 47 dB7.

Inteligentni dinamički ANC prebacit će vaše slušalice u optimalni način za poništavanje buke u stvarnom vremenu, sa svojom sposobnošću da otkrije strukturu ušnog kanala, status nošenja i buku iz okoline, čak i u avionu. Dolazi s tri unaprijed programirana programa – Ultra koji značajno smanjuje buku niske frekvencije, Udoban koji neutralizira pozadinske zvukove na tihim mjestima te Generalni koji je optimiziran za javne lokacije poput kafića ili shopping centara.

4.  Intuitivno slušanje u svim okruženjima

Trostruki prilagodljivi EQ omogućava korisnicima FreeBuds Pro 2 prilagođeno iskustvo slušanja u svakom trenutku i okruženju. Ovaj sustav dosljedno donosi optimalnu kvalitetu zvuka, neprimjetno podešavajući zvuk na razinu glasnoće u stvarnom vremenu te strukturi ušnog kanala korisnika i način nošenja.

5.  Pure Voice sustav poništavanja buke poziva za nesmetane razgovore

Poništavanje buke poziva ili Pure voice značajka temelji se na hibridnom sustavu za poništavanje buke s četiri mikrofona koja u kombinaciji s ekskluzivnim Huawei algoritmom za poništavanje buke Deep Neural Network (DNN) omogućuje slušalicama da točno uhvate ljudske glasove dok poboljšava poništavanje buke. Na temelju toga korisnici FreeBuds Pro 2 moći će jasno čuti glasove na pozivima čak i u glasnim okruženjima, poput vlaka, aviona, pubova ili na otvorenom. Poništavanje buke tijekom poziva nije podložno samo uobičajenim glasovnim pozivima, već je prošireno i na druge komunikacijske aplikacije.

Cijena i dostupnost

Huawei FreeBuds Pro 2 dolaze u dvije boje koje su istovremeno  jednostavne i elegantne – Silver Frost i Ceramic White. FreeBuds Pro 2 slušalice dostupne su kod Huawei prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.499,00 kuna.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu