Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Suzuki Vitara zaslužuje vaše povjerenje, provjerite zašto

Suzuki Vitara zaslužuje vaše povjerenje, provjerite zašto

Dugi niz godina je broj 1. izbor kod kupovine novog automobila u svojoj klasi kod fizičkih osoba

Već prvim pogledom na njezine moderne linije koje podjednako dobro izgledaju u urbanom tako i off-road okolišu postat će vam jasno zašto je Suzuki Vitara već dugi niz godina toliko popularan limeni ljubimac da je već godinama broj 1. izbor kupovine novog automobila kod fizičkih osoba.

Iako se ne radi o potpuno novom modele na tržištu, Vitara svojim naprednim štedljivim motorom s BOOSTERJET tehnologijom, mnogim sigurnosnim tehnologijama kojih se ne bi posramili ni automobili više klase, privlači kupce i iz mjeseca u mjesec. Najprodavaniji je model u svojoj klasi od Dubrovnika do Zadra. Ništa čudno, kada uzmemo u obzir da je po nezavisnim istraživanjima Suzuki najmanje kvarljiva marka automobila, a Vitara nudi beskompromisnu pouzdanost I udobnost i na najdužim putovanjima. Zaslugom napredne konstrukcije i nove ALL GRIPP 4WD tehnologije, čiji sofisticirani mehanizmi svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom. Kakva god da je cesta u pitanju, Vitara će ju savladati s lakoćom, a vama neće biti potrebne nikakve posebne tehnike vožnje.


- Kako bi zaokružili dobar paket nudimo svim našim kupcima posebne pogodnosti kod plaćanja vozila i punu podršku kod poslovnih banaka ako automobil kupujete putem kreditne linije. Posebno je popularna i privlačna naša akcija za DEMO vozila gdje vam nudimo da bez troškova obrade, kamate i bez posjeta banci kupite Vitaru te je platite 50% prilikom kupovine, a 50% za godinu dana. Pripremili smo i novu pogodnost - kako bi mogli zamijeniti svoj stari Scross ili Swift za novu Vitaru i s njom upoznati sve najbolje što Suzuki može ponuditi – sigurnost, udobnost i atraktivnost - poručuju iz Suzukija i dodaju - Neka se i za vašim vozilom okreću pogledi!

Zbog svoje pouzdanosti, udobnosti, kvalitete i iznimno male kvarljivosti, fizičke osobe odabiru Vitaru jer nudi izuzetan omjer uloženog i dobivenog na dugoročan period, pogotovo kada uzmemo u obzir povoljne I brze mogućnosti financiranja.

- Ako na sve to dodamo naše izuzetno susretljivo osoblje koje će Vam izaći u susret s dogovorom o probnoj vožnji, i pomoći sa svim pitanjima vezanima uz financiranje kako bi mogli u što manje vremena doći do svog limenog ljubimca, nemojte čekati, nego se pridružite sve većoj Suzuki obitelji odmah, jer je vaša nova Vitara spremna za isporuku odmah u našim salonima u Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku. Saznajte zašto je Vitara dugi niz godina broj 1. izbor kod kupovine novog automobila u svojoj klasi kod fizičkih osoba - napominju iz Suzukija.

Vaša reakcija na temu