Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Švicarski milijarder, vlasnik Capri Sun sokova doplovio do Korčule

Švicarski milijarder, vlasnik Capri Sun sokova doplovio do Korčule

Jahta 'Go' dugačka je 77 metara ima 7 kabina i može primiti 12 gostiju

U Korčulu je svratila još jedna megajahta. Privatna, jahta 'Go' sa 77 metara dužine privezana je na zapadnoj rivi, javlja Morski.

Vlasnik jahte je švicarski biznismen Hans Peter Wild, koji posjeduje tvornicu Capri Sun sokova i proizvođača sastojaka za napitke. Bogatstvo 79-godišnjeg Hansa Petera Wilda Forbes procjenjuje na 3,2 milijarde dolara.

'Go' je luksuzna motorna jahta veličine 77 m koju je izradilo tursko brodogradilište Turquoise Yachts, a dizajnirao je H2 Yacht Design. Nakon porinuća, bila je najveća jahta koju je brodogradilište ikad izgradilo. U 7 kabina može primiti 12 gostiju.


Vaša reakcija na temu