Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TALISMAN C U SPLITU Za tjedan dana uživanja na ovoj jahti treba izdvojiti preko pola milijuna dolara!

TALISMAN C U SPLITU Za tjedan dana uživanja na ovoj jahti treba izdvojiti preko pola milijuna dolara!

Glavni apartman ima pogled od 180 stupnjeva iz udobnosti ogromnog kreveta

Talisman C nalazi se u Splitu, a za tjedan dana uživanja na ovoj jahti treba izdvojiti preko pola milijuna dolara.

Ova besprijekorna jahta od 70,5 metara dizajnirana je i izgrađena za obiteljsku zabavu 2011. u Turskoj.

Ima ogroman jacuzzi, tuš, puno prostora za aktivnosti. Tu je i zaslon za filmske večeri u dnevnom boravku sa 65 inčnim televizorom, za uživanje u filmovima ili karaokama. 

Glavni apartman je na glavnoj palubi i ima pogled od 180 stupnjeva iz udobnosti ogromnog kreveta. Tu su i zasebna kupaonica, garderoba, čak i privatna knjižnica koja se koristi kao wellness centar. 

Jahta ima i VIP dvokrevetnu kabinu, a na donjoj palubi nalaze se još dvije dvokrevetne kabine i dvije kabine, što je vrlo pogodno za obiteljske zabave do 12 ljudi u šest kabina. 

Brod prima 12 gostiju, a da sve funkcionira besprijekorno brine se 19 članova posade.

Neizostavne su i prostorija za masažu s maserkom i kozmetičarkom, teretana s trim stazom, biciklom, besplatnim utezima, joga opremom i još mnogo toga…

Vaša reakcija na temu