TANTRA SPIRIT FESTIVAL U BIOGRADU: Organska hrana, meditacija, joga i slavljenje života uz najljepše zalaske sunca

TANTRA SPIRIT FESTIVAL U BIOGRADU: Organska hrana, meditacija, joga i slavljenje života uz najljepše zalaske sunca

Jedinstveni festival održat će se od 10. do 15. lipnja 2019. u resortu Crvena luka

Prvi internacionalni tantra festival u Hrvatskoj, Tantra Spirit Festival, donosi jedinstvenu mješavinu tantre i šamanizma, praćenu sa plesom, glazbom, umjetničkim izvedbama, svetim ritualima i meditacijama, pod vodstvom međunarodno priznatih učitelja u području tantre, svete seksualnosti, plesa i glazbe.

Ovaj jedinstveni festival održat će se od 10. do 15. lipnja 2019. u resortu Crvena luka u Biogradu, pod vodstvom dvojice organizatora, šaptačice biljkama Dolores Antić i duhovnog istraživača i internacionalnog tantra učitelja Dhyana NitenaOrganska hrana, meditacija, joga i slavljenje života uz najljepše zalaske sunca obilježit će ovaj festival.


Riječ tantra je korištena za opisivanje širokog raspona praksi i tradicija od psihoterapijskih pristupa do bioenergetike, a sve to i više moći ćete otkriti na prvom međunarodnom Tantra Spirit Festivalu. 

Tantra je put za ljude koji žele upoznati sebe, produbiti svijest i slaviti sve aspekte života, a organizatori obećavaju odličnu zabavu i širenje znanja o samom sebi i svijetu koji nas okružuje, istražujući teme pet elemenata - zemlja, voda, vatra, zrak i eter.


Jedinstveni spoj tantre i šamanizma u pratnji plesnih, živih glazbenih i umjetničkih performansa obećavaju nezaboravno iskustvo, dok je suština cijelog puta upoznavanje istinskog sebe. 

- Samo nekoliko dana nakon festivala, na još jednoj prekrasnoj lokaciji može se još dublje uroniti u rad na sebi. Od 17. do 23. lipnja 2019. u Skelini resortu blizu Nacionalnog parka Krka pridružite se čaroliji mediteranskih zalazaka sunca i vratite doma sa ispunjenim i čistim srcem i tijelom te ponesite nezaboravno iskustvo na kojem ćete biti zahvalni cijeli život - poručuju iz Tantra Spirit Festivala.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(45918, "");
Pregledaj komentare
29