Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TERAPIJA PLUTANJEM U SPLITU Je li ovo najbolja metoda odmora, oporavka i opuštanja?

TERAPIJA PLUTANJEM U SPLITU Je li ovo najbolja metoda odmora, oporavka i opuštanja?

Sedmo nebo float therapy centar pruža jedinstveno iskustvo

Kako bi bilo kada biste se u potpunosti isključili iz ovoga svijeta plutajući na površini vode, na 60 ili 90 minuta? Float & Sensory Deprivation Therapy je sve popularnija praksa za njegu i oporavak tijela koja donosi odlične rezultate i poboljšanje vlastitog fizičkog, psihičkog i duhovnog zdravlja. Veliki tank za plutanje napunjen je s tisuću litara vode i 500 kilograma gorke Epsom soli (magnezijev sulfat). Plutate na 25 cm vode, bez ikakvog napora u bestežinskom stanju, pritom ne osjećajući vodu jer je ugodno zagrijana na temperaturu vaše kože (35 stupnjeva)

- Prepustite se i obnovite u potpunosti u uvjetima bez zvuka, svjetla, temperaturne razlike i gravitacije. Opustite se od svakodnevne senzorne preopterećenosti i doživite neopisivo stanje opuštenosti koje će vas odmoriti - poručili su iz Sedmo nebo float therapy centra, smještenog u Ulici slobode 43 u Splitu.

- Jedva čekamo da probate ovo jedinstveno iskustvo, vaše tijelo i um doživjet će preporod kakav se teško opisuje, ali se dugo prepričava. Rezervirajte svoj termin na 091 142 5089 i dođite na terapiju plutanjem - dodali su.

Koji su benefiti terapije plutanjem i senzorne deprivacije?
- svjesnost
- drastično smanjenje stresa i umora
- otpušta kroničnu bol, upale i napetost
- senzorna deprivacija regenerira živčani sustav
- bolji san, više energije
- brži i kvalitetniji oporavak
- transdermalno upijanje magnezija dovodi do dubokog opuštanja mišića, zglobova i kralježnice
- bestežinsko stanje izdužuje i dekompresira kralježnicu
- upijanje sulfata dovodi do boljeg zdravlja kože i detoksiciranju toksina iz stanica
- bolja cirkulacija krvi i limfnog sustava
- bolja povezanost moždanih polutki
- reduciranje amigdala u mozgu dovodi do smanjene anksioznosti, impulzivnosti i depresije, a do povećane koncentracije, inspiracije, kreativnosti i vizualizacije.
- induciranje Theta moždanih valova koji stvaraju endorfine i dopamin, što dovodi do većeg optimizma, sreće i osjećaja lakoće
Vaša reakcija na temu