Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Aqua Med poliklinici fizikalne medicine i rehabilitacije riješite se bolova i napokon uživajte u blagdanima!

U Aqua Med poliklinici fizikalne medicine i rehabilitacije riješite se bolova i napokon uživajte u blagdanima!

Ako ste cijelu godinu odgađali odlazak na fizikalnu terapiju i potpunu sanaciju ozljede, početak prosinca je krajnji rok da kontaktirate stručnjake i omogućite si potpuno uživanje u blagdanima

Iako je prevencija ključna, sportske ozljede, zanemarena iščašenja zglobova ili bolovi u vratnom i lumbalnom dijelu kralježnice ograničavaju pokretljivost te umanjuju kvalitetu svakodnevnog života. U tom slučaju neophodan je pregled fizijatra koji će postaviti dijagnozu te odrediti kombinaciju fizikalne terapije i vježbi kako biste u što kraćem roku ponovno bili u formi. U sklopu Marvie Hotel & Healtha na splitskoj Zenti smještena je Aqua Med Medical Wellness - poliklinika fizikalne medicine i rehabilitacije čiji su stručni fizioterapeuti do sada uspješno izliječili različite sportske ozljede, uklonili bolove u leđima brojnih Splićana te sanirali ozljede od kojih su i sami pacijenti već bili odustali, misleći da njihovom problemu nema lijeka. 

Multidisciplinarni tim stručnjaka Aqua Meda uključuje fizijatra, više fizioterapeute, liječnicu akupunkturologa, masere te nutricionistu po potrebi, a značajan doprinos njihovoj uspješnosti je u infrastrukturi s obzirom na to da se terapije provode u sklopu Renevie wellness zone gdje su unutarnji bazen s efektom protustrujnog plivanja, finska i turska sauna, jacuzzi, teretana i relax zona.


- Pacijenti nam se najčešće obraćaju zbog degenerativnih bolesti zglobova, bolova u leđima te sportskih ozljeda. Naš tim brine i o bržem i kvalitetnijem post operativnom oporavku nakon ortopedskih operacija, trauma i neurokirurških zahvata, a mnogi korisnici obraćaju nam se i zbog urođenih spinalnih deformacija i onih nastalih zbog lošeg držanja (skolioza, kifoza i hiperlordoza), a odlične rezultate postižemo i kod liječenja ozljeda kao što su sindrom karpalnog kanala i oštećenja perifernih živaca – pojasnila je Nevena Drašković, bacc. fizioterapije.

Dodala je kako su plivanje i vježbe u vodi uglavnom nezaobilazan dio procesa oporavka. 

- Potom nešto kasnije slijede i vježbe u teretani ili dvorani. Kombiniramo aktivne terapijske metoda s pasivnima kao što su terapijski ultrazvuk, magnetoterapija te elektro i termoterapija, a značajno mjesto u svakodnevnoj praksi zauzima i manualna terapija po Maitland konceptu te ručna medicinska masaža koja je od pomoći kod učestalih glavobolja i migrena. Odlična limfna drenaža po dr. Vodderu dodatni je faktor prepoznatljivosti naše poliklinike. Ona potiče protok limfe i smanjenje količine toksina u tijelu što su posebno prepoznale trudnice s obzirom na to da limfna drenaža ima brojne blagodati na njihovo tijelo i prije i nakon poroda jer olakšava stopala i gležnjeve - ističe Nevena Drašković.


Na broju 021/279 844 rezervirajte svoj pregled kod profesionalnih fizioterapeuta Aqua Meda koji će vam pripremiti individualni program oporavka da biste se za par tjedana mogli prepustiti istinskom uživanju u blagdanima, a više doznajte na njihovim stranicama marviehotel.com  

Vaša reakcija na temu