Večeras prigodnom zabavom otvara Mediterranean Rooftop Split

Večeras prigodnom zabavom otvara Mediterranean Rooftop Split

Gostima će biti dostupni i brojni zalogajčići iz ponude restorana Tin

Globalni pop-up event Mediterranean Rooftops by Gin Mare po prvi puta dolazi u Hrvatsku i održat će se na terasi splitskog restorana Tin Food & Wine u sklopu centra Mall of Split, na 3. katu. Ovaj popularni rooftop koncept kreće već od danas i cilj mu je među splitskom publikom dodatno promovirati mediteransku filozofiju življenja, slavljenje zajedničkih trenutaka te opušteno uživanje u odličnoj hrani i malim stvarima svakodnevnice.


Zabavni program će početi od 19 sati kada nas na terasi restorana očekuje nastup karizmatičnog DJ Matthewa Beeja koji uz zalazak sunca i zarazne mediteranske ritmove idelno dočarati priču o 'Mare Nostrum' konceptu. Gostima će biti dostupni i brojni zalogajčići iz ponude restorana Tin, te prigodni mediteranski jelovnik prilagođen posebno za ovaj događaj. Jelovnik je popraćen i listom signature koktela na bazi gina koje možete kušati samo na ovoj lokaciji, a za koje je zaslužan poznati domaći barmen i miksolog Marino Karinja.

Organizatori eventa poručuju gostima da svoj stol svakako rezerviraju pozivom na 021 314 063 kako ne bi ostali bez mjesta, te navode kako se iznimno vesele ovom eventu koji nakon Londona, New Yorka, Madrida i Lisabona seli i u naš Split.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69034, "");
Pregledaj komentare